Mitől lesz más az a férfi aki nővel van?
mert ha a kolleginának jó vele ,akkor annyira nem lehet szar a pali.Ez egyszerű piaci szabály,ismeretlen terméket nehezebben vesz meg az ember,de ha már valaki próbálta és tetszik neki akkor bátrabban rámegy ő is a vételre.
Csúnyább srácnál még inkább ösztönző a dolog ha csajjal járkál,mivel akkor azon agyal a többi hogy húha ennek sok pénze lehet vagy irdatlan nagy káresz a gatyában.
Sok embert a rivalizálás éltet. Nem jó az.
De van még egy oka, amit Karinthy írásából megérthetünk: a férfi a nő mellett önkéntelenül "férfiasabban " létezik...
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok.
Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem.
És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."
Karinthy
Mert a nő státuszszimbólum. Minél dekoratívabb és szexibb, annál inkább növeli a férfi presztízsét, és akik látják, automatikusan azon fognak töprengeni, hogy "hogy csinálhatta?".
És mivel ezáltal növekszik a férfi piaci értéke, nyilván jobban felkelti a nők érdeklődését.
mert a nők primitívek, és olyanok, mint a csimpánzok, azért
hamarabb szállnak fel tolongva egy szétesőben levő buszra a hajléktalanok közé, mintsem beüljenek egy út szélén álló sportkocsiba
s hogy miért?
mert nincsenek önálló gondolataik az életről, és csak a kétbites egojukon keresztül tudják elképzelni az életüket
így van, ahogy mondod
hamarabb lesz egy nő szemében "vonzó" egy szerencsétlen külsejű csődtömeg az irodából, ha látják, hogy ahhoz minden nap bemegy egy középszerű nő, mintsem érdeklődést tanúsítsanak egy olyan felé, aki egyébként még tetszik is nekik
sima gyerekkori traumából fakadó elképzelése ez a nőknek, magyarul nem bírják elviselni, hogy valami nem az övék, még akkor sem, ha szükségük sincs rá
óvodában valószínűleg addig dobálták homokkal a másikat, amíg az otthagyta a dömpert az udvaron, de ők aztán nem is játszottak vele, mert csak elviselni nem bírták, hogy a másik elfoglalta magát, eszükben sem volt dömperezni
internet dettó. egy nő kb. két perc alatt hajlandó elmenni kávézni egy olyan fészbukadatlappal, aminek van 893 követője, és ahová fel van töltve kétezer fénykép, ha viszont csak pár fotót lát, akkor húzza a pofáját
s, hogy miért? az ostobaságon, és korlátolt, beszűkült tudatállapoton túl erre nincs magyarázat
ha elfogadsz egy tanácsot, akkor egy nővel kapcsolatban, ha minimális rossz érzésed is van, vagy elkezdene vitatkozni, okoskodni, kifejteni bármiről bármit, akkor legyints rá egy perc után, és nézelődj tovább
egyik sem éri meg a fáradalmat, és erre sok év alatt fogsz ráébredni, hogy foglalkozni sem érdemes velük kapcsolatban a miértekkel
Ejha, András! Ez aztán tudás, világkép, létszemlélet! (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!