51 éves férfi. Még sosem volt kapcsolata nővel. Még nem mondott le arról, hogy apa legyen. Ti támogatnátok?
Egy idősebb barátomról van szó. Azt tagadja, hogy homokos lenne, de nővel még sosem volt kapcsolata. Nekem is udvarolt tizenévvel ezelőtt és én is kosarat adtam neki, mint minden más nő. Nem csúnya és nem rossz természet, de egyszerűen férfiként senki nem tud ránézni.
Volt egy beszélgetésünk. Játszott a kisfiammal és közben kibökte, hogy nagyon szeretne ő is gyereket. A nőről már lemondott, de a gyerekről nem akar. Azt mondja, hogy valahogyan megoldja, hogy legyen egy gyereke (örökbefogad, béranyát fogad, vesz egyet valahonnan etc...).
Nem tudtam mit reagálni. Erőtlenül mondtam ugyan, hogy azért ezt gondolja át, nem olyan egyszerű egy gyereket felnevelni. Ennyi idősen, olyan munkakörben ahol ő van (éjszakai műszakban kollégiumi nevelőtanár)...
Van bennem egy rossz érzés, amit nem tudok megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!