Mitől lesz más az a férfi aki nővel van?
#5, mert így gondolkodsz, neked olyan csajokkal lesz esélyed, akiknek az IQ-ja nagyjából egyezik a lábméreteddel.
azért szállnék fel a hajléktalanokkal teli buszba-a példád kedvéért, mert nem használom a tömegközlekedést- mert van önálló gondolkodásom. ha nem lenne, beszállnék a sportkocsiba, és széttenném a lábam.
és a kérdés: addig érdekel egy férfi, amíg meg nem tudom, hogy van valakije. csak elég kevés manapság a gerinces, korrekt ember, és te ezt látod. azok a csajok, akik általában tetszenek nektek, őket meg sem tudom különböztetni egymástól. nem tudom, hogy egymás után ugyan az a személy ment el mellettem 6x, vagy 6 különböző csaj volt.
hosszú kivasalt haj, smink, testhezálló gatya, dekoltázs. kb ennyi kell. ja meg a lyuk, ami miatt tetszik nektek az egész 'kasztni', ami körülöleli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!