Nektek maradt meg valami a gyermekkori elalvás elötti szokásaitokból? Gáz ha egy husz éves fiú a párna csücskét fogja ill azt birizgálja mielött elalszik?
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 22:46
1/11 anonim válasza:
Igen. Átölelem a plüssmacskám. (Tudom, tudom, ciki. :D) Több plüssöm is van, de nekem ő a legkedvesebb.
A másik: úgy tudok csak elaludni, hogy a lábfejem alá begyűröm a takarót, anélkül nincs alvás.
2/11 anonim válasza:
A másikra elfelejtettem válaszolni...
Szerintem nem gáz, minden embernek van 1-2 kisebb/nagyobb kattanása. :)
3/11 anonim válasza:
Kanos vagy már te is, birizgálnál te mást is helyette.. csak ilyen képességekkel sajna a nők madártávlatból kiröhögnek
4/11 A kérdező kommentje:
A takarót énis betűröm a lábam aláxD és nekem is vannak plüsseim. Nekem egy cuki túgris a kedvencem. Am te fiú vagy lány vagy?
2016. dec. 2. 22:53
5/11 anonim válasza:
Ja, végül is maradt... mindig viszek be egy pohár vizet a szobámba. De ez nem igazán a nosztalgia miatt maradt, hanem egyszerűen gyakorlati oka van...
Az én terminológiámban nem igazán van olyan, hogy gáz(vagyis mást jelent, mint amire utaltál), de hát elég fura szokás.
6/11 anonim válasza:
Na, hát nem csak én vagyok furcsa. :D
Lány vagyok.
7/11 acelsziv válasza:
Én a mai napig becsukom a szemem mielőtt elalszok.
8/11 anonim válasza:
Én plüssel alszom, mert azzal pócolom ki a fejem
9/11 Clay Morrow válasza:
Szerintem fura amit csinálsz, de nem vetem meg.
Nekem nem maradt meg semmi, sokszor változtatom az alvás előtti habitusaimat.
10/11 anonim válasza:
Korábban én is imádtam a párna csücskét birizgálni. De mára már leszoktam róla, mert állandóan kiszakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!