Mindenki valasza erdekel! Mit gondolnatok, ha d. u.2-3 orakor bemennetek valakihez, es a nappaliba latnatok, hogy nincs megvetve az agy, a feher lepedo az agyon, a parna+paplan pedig az agy vegeben?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 17:48
2/18 anonim válasza:
Azt, hogy reggel jobb dolga is van mint feleslegesen beágyazni...este meg úgyis belefekszik és összegyűri..felesleges munkától óvja meg magát, szóval bölcs ember
3/18 anonim válasza:
Semmit. Én 12 órás műszakban dolgozom, ha nappalos vagyok, akkor nem vetem meg reggel az ágyamat, mert nem vagyok otthon egész nap és mire hazaérek este van, fürdés, stb... Ha éjszakára megyek, akkor sem vetem meg, akkor megágyazok magamnak reggelre, mert reggel annyi erőm van hogy reggelizzek..
4/18 anonim válasza:
Semmit. Nem számított vendégre. Nincs külön háló és nem akarja minden nap elrakni az ágyat. Nincs ebben semmi rossz!
5/18 anonim válasza:
Azt hogy nemrég ment el a szeretője.
7/18 anonim válasza:
Mi pl. sosem ágyazunk be. Nyilván, ha vendégeket várunk, igen, de amúgy minek?
Mellesleg nem gondolok róla semmit, az ő élete, nekem nincs jogom beleszólni.
8/18 anonim válasza:
Nappaliban ágy?????? Ezen tényleg meglepödnék!
10/18 anonim válasza:
Soha nem ágyazunk be. Legnagyobb hülyeségnek tartom. Reggel beágyazol 10 perc. Elmész otthonról, amíg nincs otthon senki szépen be van ágyazva!! Aztán hazamész és megágyazol újabb 10 perc. Sosem értettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!