Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenki valasza erdekel! Mit...

Mindenki valasza erdekel! Mit gondolnatok, ha d. u.2-3 orakor bemennetek valakihez, es a nappaliba latnatok, hogy nincs megvetve az agy, a feher lepedo az agyon, a parna+paplan pedig az agy vegeben?

Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 17:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ma 19:06

ha csoro lenne, nem lenne lelaminaltolva, nem allna ott uj butor, uj aggyal, es egy hatalmas TV-vel.

Eleg serto az ilyen valasz, raadasul parasztsag igy irni!

2015. febr. 2. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 18:39

Igen, nappaliban agy. Hogy miert? Azert, mert ott van tv, es eleg nagy hulyeseg lenne allva tvt nezni.

Agy alatt nem 2x3 m-es franciaagyra kell gondolni. Bar nem tudom, ki az, aki egyaltalan ilyesmire gondol.

2015. febr. 2. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem egy egyszeri alkalomból vonok le következtetéseket. Én pl. nem szoktam reggel beágyazni, és ágyam sincs, a nappaliban alszom, mert ott van egy kihúzhatós kanapém. Ha vki meglátja, akkor a tiszteletére összepakolom, mert máshová le se tudnám ültetni.
2015. febr. 2. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Arra hogy nem várt vendéget,

Lehet hogy éjszakás volt

Lehet,hogy fájt a feje

Lehet,hogy lusta napot tart,

ilyesmi...

2015. febr. 2. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hazaértem :D
2015. febr. 2. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok róla, mert az hogy be van-e ágyazva a világ legjelentéktelenebb dolga.. de ha be van ágyazva, azért csak megnézem hogy mennyi szabadideje van az illetőnek.
2015. febr. 2. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt,hogy váratlan vendég vagyok,vagy egy nagyon jó barãt,akinek olyannak mutathatod magad,amilyen vagy.
2015. febr. 3. 23:28
 18/18 Blade Bone ***** válasza:
Trehány. És elég fura látvány, de nem szoktam ilyesmiket szóvátenni, ha neki úgy jó, akkor úgy jó.
2016. szept. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!