Mi értelme annak hogy egy dologért annyi mindent kell tenni hogy összeálljon?
Pont ezt kérdezte tőlem egy barátom. Mi értelme a vállalkozás beindításának, ha ennyi baj van vele?
Ő egy cégnél dolgozik, betanított munkásként és nem tudja a párjával hogyan vészelik majd át az ünnepeket. Én azóta beindítottam a vállalkozást és nem az a kérdés, hogyan vészeljem át, hanem mikor menjek haza és utána hová menjek nyaralni újév alkalmából, kipihenni az év fáradalmait?
Az mondjuk elég gáz, ha egy alapvetően ennyire kis feladat is ekkora dilemmát és erőfeszítést vált ki belőled.
Amúgy az értelme a végeredmény.
Ha nem teszed meg, akkor is ugyanúgy elrepül az a pár óra, csak semmittevéssel, és még kép sem lesz a falon.
Na meg lehet "organizálni" a dolgokat, csinálhatod úgy, hogy elmész szegekért és 2 órát vársz, vagy elmész egy nagy bevásárlásra, és veszel többek közt szeget is, akkor már nem olyan sok az az idő.
Max. 8 órát töltesz a kép felrakásával, azt is részletekben, a kép viszont hónapokig ha nem évekig a falon marad. Szerintem megéri a befektetett időt ha sokat jelent az a kép.
Arra ügyesen rátapintottak előttem, hogy ha nem a boltban állsz sorba, akkor valószínűleg ugyanannyi időt semmittevéssel töltesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!