Sok nő, miért ennyire flegma?
Azt tanuld meg, hogy ha a többség elvár érte valamit cserébe, akkor felesleges csinálnod, mert ez a vége.
Teljesen mindegy, hogy te miért csinálod. A többség elvár érte valamit. Nekem az ajtót fogta mosolyogva egy pasi, megköszöntem neki, ő meg utánam szólt, hogy "fájt volna egy mosoly?"
Úgyhogy azóta nem megyek be pasi előtt.
A TÖBBSÉG igenis fog. Ez nem egy eset, csak egy példa.
Saját bőrömön tapasztaltam, hogy 10-ből 8-9 pasi igenis beszól, elvár, akar valamit.
Pont most volt egy olyan eset, hogy a konyhában kiégett az égőm. Magával az égőcserével semmi bajom, de létrára nem merek állni, még széken is remeg a lábam. Gondolkoztam, hogy megkérhetem-e a szomszéd srácot, hogy becsavarja. Erre röhögve mondta a tesóm, hogy csináljam csak, ha készen állok természetben fizetni...
Úgyhogy én segítséget csak nőtől fogadok el, és nőnek adok. Abból nem lesz semmi félreértés ebben az elszabódott világban.
Nem nagyon van értelme.
Ezt köszönheted azoknak a bunkóknak, akik csak megjátsszák, hogy udvariasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!