Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő, miért ennyire flegma?

Sok nő, miért ennyire flegma?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban már 4 ilyen eset volt.. Pl. : bementem boltba vásárolni, köszöntem, kerestem valamit, nem találtam. A pénztárnál lévő csaj segítségét kértem, es full flegmán mondja, hogy ott van előtted, mondom bocsi, már látom.. Az meg ott vágta a fejeket.. Akkor volt olyan is, hogy láttam pakolgat egy csaj, mondom segítek neki arrébb rakni, erre beszól egy olyat, hogy hamarabb kellett volna segíteni, azt tovább megy, közbe meg vágta a fejeket.. Miért ilyen a 80%-ka? Vagy ezek azt hiszik, fel akarom szedni őket?

2016. nov. 27. 09:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Azt tanuld meg, hogy ha a többség elvár érte valamit cserébe, akkor felesleges csinálnod, mert ez a vége.

Teljesen mindegy, hogy te miért csinálod. A többség elvár érte valamit. Nekem az ajtót fogta mosolyogva egy pasi, megköszöntem neki, ő meg utánam szólt, hogy "fájt volna egy mosoly?"

Úgyhogy azóta nem megyek be pasi előtt.

2016. nov. 29. 21:49
 42/46 A kérdező kommentje:
Te meg azt értsd meg, h nem mindenki fog utánad szólni ilyen baromságot. Részben igazad van.
2016. nov. 29. 21:53
 43/46 anonim ***** válasza:

A TÖBBSÉG igenis fog. Ez nem egy eset, csak egy példa.

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy 10-ből 8-9 pasi igenis beszól, elvár, akar valamit.

Pont most volt egy olyan eset, hogy a konyhában kiégett az égőm. Magával az égőcserével semmi bajom, de létrára nem merek állni, még széken is remeg a lábam. Gondolkoztam, hogy megkérhetem-e a szomszéd srácot, hogy becsavarja. Erre röhögve mondta a tesóm, hogy csináljam csak, ha készen állok természetben fizetni...

Úgyhogy én segítséget csak nőtől fogadok el, és nőnek adok. Abból nem lesz semmi félreértés ebben az elszabódott világban.

2016. nov. 29. 22:00
 44/46 anonim ***** válasza:
Szóval a lényeg, hogy magamnak én vagyok az első. Nekem kell magamra vigyáznom. Magamnak fontosabb kell, hogy legyek, mint valami hősszerelmes, aki ilyennel akar lenyűgözni.
2016. nov. 29. 22:01
 45/46 A kérdező kommentje:
Magyarul ezzel azt írod, hogy ne segítsek egy nőnek sem. Oké
2016. nov. 29. 22:14
 46/46 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van értelme.

Ezt köszönheted azoknak a bunkóknak, akik csak megjátsszák, hogy udvariasak.

2016. nov. 29. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!