Sok nő, miért ennyire flegma?
Hmm... gondolom köze lehet a fura archoz/testhez?
"A testalkatom pedig elég arányos 190/86kg, csajozással sincs gondom."
Akkor tévedtem. Nem a külsőddel van bajuk, csak arrogánsak. :)
@Előző
A framecelnek az archoz nincs köze. A frame (keret, - a "bodyframe"-re, tehát a csontvázra utal) és az incel (önkéntelen cölibátusban élő) szavakból lett összegyúrva, azokra a pasikra utal, akik a szerencsétlen csontozatuk miatt (vékony csuklók, rövid kulcscsontok (így keskeny vállak), keskeny mellkas, stb), nehezen találnak barátnőt, de a leírtak alapján a kérdező nem ilyen.
Talán lejön, hogy lenéző vagy. Minek segítesz a nőknek, ha semmire nem tartod őket??
Ezeket az inceleket meg felejtsük el, azok lesznek, amik mindig is voltak. Lúzerek.
kicsit nézz körül jobban legközelebb, és akkor nem kell kérdezned.
a melós csajt meg hagyd dolgozni. nem te kapsz fizetést, hanem ő, amiért pakol. rosszul lennék, ha "kivennék" a kezemből a munkám, mert az lovagias.... én sem megyek oda máshoz, aki dolgozik, hogy besegítsek neki a munkába (kivéve ha megkérnek rá).
"rosszul lennék, ha "kivennék" a kezemből a munkám, mert az lovagias...."
Azért el ne hányd magad.. Basszus, nektek semmi sem jó? Most ez a divat, hogy mindenki lekezelő a másikkal? Nem is a boltban pakolt, teljesen más volt a szitu... Mindegy lexarom, engem máshogy neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!