Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő, miért ennyire flegma?

Sok nő, miért ennyire flegma?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban már 4 ilyen eset volt.. Pl. : bementem boltba vásárolni, köszöntem, kerestem valamit, nem találtam. A pénztárnál lévő csaj segítségét kértem, es full flegmán mondja, hogy ott van előtted, mondom bocsi, már látom.. Az meg ott vágta a fejeket.. Akkor volt olyan is, hogy láttam pakolgat egy csaj, mondom segítek neki arrébb rakni, erre beszól egy olyat, hogy hamarabb kellett volna segíteni, azt tovább megy, közbe meg vágta a fejeket.. Miért ilyen a 80%-ka? Vagy ezek azt hiszik, fel akarom szedni őket?

2016. nov. 27. 09:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Hmm... gondolom köze lehet a fura archoz/testhez?

[link]

2016. nov. 27. 15:01
 32/46 anonim ***** válasza:

"A testalkatom pedig elég arányos 190/86kg, csajozással sincs gondom."

Akkor tévedtem. Nem a külsőddel van bajuk, csak arrogánsak. :)

@Előző

A framecelnek az archoz nincs köze. A frame (keret, - a "bodyframe"-re, tehát a csontvázra utal) és az incel (önkéntelen cölibátusban élő) szavakból lett összegyúrva, azokra a pasikra utal, akik a szerencsétlen csontozatuk miatt (vékony csuklók, rövid kulcscsontok (így keskeny vállak), keskeny mellkas, stb), nehezen találnak barátnőt, de a leírtak alapján a kérdező nem ilyen.

2016. nov. 27. 20:16
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

Talán lejön, hogy lenéző vagy. Minek segítesz a nőknek, ha semmire nem tartod őket??

Ezeket az inceleket meg felejtsük el, azok lesznek, amik mindig is voltak. Lúzerek.

2016. nov. 27. 20:22
 34/46 A kérdező kommentje:
33-as, hol írtam olyat, hogy lenézem a nőket?
2016. nov. 27. 20:23
 35/46 anonim ***** válasza:
Amit a vitatkozásról írtál, gusztustalan.
2016. nov. 27. 20:25
 36/46 A kérdező kommentje:
35-ös, azért nem kéne túlzásba esni. Én tisztelem, becsülöm a nőket, soha nem tudnék bántani egy nőt sem, ezért is kerülöm a konfrontálódást. Tudom egyenjogúság van, de nem fogok egy nő ellen harcolni.
2016. nov. 27. 21:04
 37/46 anonim ***** válasza:
Nőnek SOHA ne segíts!
2016. nov. 28. 19:57
 38/46 anonim ***** válasza:

kicsit nézz körül jobban legközelebb, és akkor nem kell kérdezned.

a melós csajt meg hagyd dolgozni. nem te kapsz fizetést, hanem ő, amiért pakol. rosszul lennék, ha "kivennék" a kezemből a munkám, mert az lovagias.... én sem megyek oda máshoz, aki dolgozik, hogy besegítsek neki a munkába (kivéve ha megkérnek rá).

2016. nov. 29. 21:14
 39/46 A kérdező kommentje:

"rosszul lennék, ha "kivennék" a kezemből a munkám, mert az lovagias...."

Azért el ne hányd magad.. Basszus, nektek semmi sem jó? Most ez a divat, hogy mindenki lekezelő a másikkal? Nem is a boltban pakolt, teljesen más volt a szitu... Mindegy lexarom, engem máshogy neveltek.

2016. nov. 29. 21:46
 40/46 A kérdező kommentje:
Nagyon afelé hajaz ez a dolog, hogy tényleg bunkó faxfejnek kell lenni, mert azaz igazi férfi.
2016. nov. 29. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!