Sok nő, miért ennyire flegma?

De ne magadhoz mérd a világot. Ne mondd azt, hogy te vagy a normális, és aki eltér, az rosszabb. Másnak nehezebb feldolgoznia a kakát. Meg hogy, "ha nekem megy, más is erőltesse meg magát". Nem neked áll a világ.
Ennyi erővel a másik joggal mondhatná, miért ugrál sok pozitív ember, miért nem tud mindenki a saját dolgával törődni.
De jó volt a feltételezésem, igaz? Férfiaknak nem segítesz?

22, részben egyetértek veled. Pasinak ugyan úgy segítek, ha látpm, hogy nem megy nekik. Vagy 2 hete volt, h srác szarakodott kocsijával, oda mentem, segítettem..
23-as, remélem csak viccnek szántad a kérdésed.. Nem fogok vitatkozni egy nővel, és már nem vagyok 10 éves, h sírva elszaladjak. Az egészet betudtam annak, hogy agyilag olyan szinten van. A kérdést csak azért tettem fel, mert mondom nem létezik, h a nagy százaléka ennyire primitív legyen.

Csak a csúnyákkal és a framecelekkel flegmák. Egy nagy csontú, széles arcú, mandulavágású szemű, robusztus alkatú sráccal sosem flegmák.
Ismerek olyan srácot, aki pont ilyen külsőre, és hiába visszahúzódó, visszafogott, van kevés önbizalma (és még kicsit túlsúlyos is), a lányok imádják.
Abból, hogy ha veled flegmák, abból csak annyi derül ki, hogy genetikailag nem vagy az élvonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!