Sok nő, miért ennyire flegma?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban már 4 ilyen eset volt.. Pl. : bementem boltba vásárolni, köszöntem, kerestem valamit, nem találtam. A pénztárnál lévő csaj segítségét kértem, es full flegmán mondja, hogy ott van előtted, mondom bocsi, már látom.. Az meg ott vágta a fejeket.. Akkor volt olyan is, hogy láttam pakolgat egy csaj, mondom segítek neki arrébb rakni, erre beszól egy olyat, hogy hamarabb kellett volna segíteni, azt tovább megy, közbe meg vágta a fejeket.. Miért ilyen a 80%-ka? Vagy ezek azt hiszik, fel akarom szedni őket?2016. nov. 27. 09:51
1/46 anonim válasza:
Mert azt hiszik így lesznek menők....nekem inkább ellenszenvesek
2/46 A kérdező kommentje:
Én tényleg nagyon jóindulatú vagyok, de ilyen helyzetekben úgy elbaxák a kedvem..
2016. nov. 27. 09:56
3/46 anonim válasza:
ezeket én is nagyon utálom.. biztos szar napjuk van , és akkor másnak se legyen jó napja..
4/46 anonim válasza:
Le kel sz@rni magasról őket az tetszik nekik. ;)
5/46 anonim válasza:
+ az ilyesfajta jóindulat sorozatos csalódásokhoz fog vezetni.
6/46 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos már sokszor úgy érzem, hogy bunkónak kéne lennem, és akkor talán nem néznek át rajtam.
2016. nov. 27. 10:05
7/46 anonim válasza:
mondjad neki ha tobbre vitted volna nem a penztarban kellene vagnod a pofakat
8/46 anonim válasza:
Én is sok ilyet láttam már, én sem értem. Például vasúton segíteni akarok a bőröndjével, erre a válasz :NEM KELL. Aztán majd megszakad, olyan nehéz. Hát akkor cipeld, cicám, cipeld :D
9/46 anonim válasza:
látod ezért jó ha magadat fejleszted és nem szorulsz másokra.. pl ha nyitott szemmel jártál vna a pénztáros sztori megse történt vna, a pakolós csajnak az a melója, hagyd rá..stb
10/46 anonim válasza:
Mert többnek érzik magukat nálad, sokkal többnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!