Vannak itt olyan emberek akik az iskolatársukat terrorizálták? Megbántátok?
Megbántad vagy megérdemelte?
Mit éereztél akkor amikor bántottad az iskolatársadat? És milyen a kapcsolatod jelenleg vele?
Meg szeretném érteni ezeket az embereket hogy mit éreznek ilyenkor de igazból mndenre kíváncsi vagyok,ne fogd vissza magad.
Aki másokat bánt, azoknak saját magukkal van problémájuk.
Szánalmas egyének.
Igen. Volt egy osztálytársam, aki mindenkire levakarhatatlanul tapadt, nem hagyott levegőhöz jutni, és ez most hisztinek hangzik, de nem viselnék el ilyen embert a mostani kollégáim között se. Gondold el, hogy van egy ember, aki onnantól kezdve, hogy reggel fél nyolckor beesel, egészen addig, hogy délután négykor hazaérsz, folyamatosan a nyakadban liheg és beszél, beszél, beszél, beszél.
És se a szép szóból nem értett, se a csúnyából.
Nem bántam meg, de azt sem mondanám, hogy megérdemelte. Nagyon sajnálom a srácot, remélem, egyszer képes lesz egy normális emberi kapcsolat kialakítására, de nekem sajnos nincs energiám arra, hogy szeretetszolgálatot játsszak.
(fizikailag nem bántottam, csak sokszor, eléggé világosan adtam a tudtára, hogy húzzon a vérbe, és ez neki rosszul esett)
#3 Én ezt nem nevezném terrorizálásnak. Sőt ahogy elmeséled nekem úgy tűnik, itt ő volt a terror.
De köszi! Írjatok még sztorikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!