Van itt olyan ember, akit a szülők vertek, vagy terrorizáltak gyerekkorában? Annál az illetőnél történt vmilyen pszichikai változás?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. az illető gyerekkorában több verést kapott, mint figyelmet, esetleg valamelyik szülő lelki terrorban tartotta, sokat kiabált vele vagy lelkileg bántalmazta (pl. állandó sértegetésekkel).
Érdekelne nem és életkor egyaránt.
2016. nov. 10. 16:39
2/7 anonim válasza:
Igen. Ahogy az első válaszoló, én is pánikbeteg és depressziós .
3/7 anonim válasza:
Szintén pánikbeteg és depressziós lettem, komoly önértékelési zavaraim alakultak ki. Ennek következtében az élet minden területén olyan helyzeteket vonzottam be, ahol hasonló megaláztatásokat kellett elszenvedtem. Házastársul is olyat választottam, aki semmibe vett; munkámban is rendszeresen megaláztak, képtelen voltam kiállni magamért. Mindenkinek, minden helyzetben alárendeltem magam. Pszichoterápiával sikerült feldolgozni és sínre tenni az életem.
4/7 anonim válasza:
Panikbetegseg (konkretan szocfobia) es depresszio. Milyen erdekes, hogy mennyire NEM kulonbozunk egymastol. Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, sokaknál szinte teljesen ugyanaz a szituáció, mint nálam. Az ilyen embereket erős jóindulattal sem lehetne "szülőnek" nevezni, akik ezt művelik a saját gyerekükkel.
2016. nov. 11. 17:40
7/7 anonim válasza:
Igen, mániás depressziós vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!