Hogyan lehetek "új" ember?
Figyelt kérdés
Meg szeretném változtatni a személyiségemet teljesen. Lehetséges ez?
20L
2012. szept. 12. 20:30
1/7 anonim válasza:
Persze. Csak tudni kell mit, miről, mire. Jelszót is változtass....
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 15. 17:21
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, írj egy listát, részletezd de ne vessz el a részletekben. Külső, belső tulajdonságok amiken változtatni akarsz. Vezess le ezekből 2-3-4 konkrét dolgot, és foglalkozz mindegyikkel napi legalább fél órát. Ez napi összesen 1-2 óra önfejlesztés, amit ráadásul hobbiként is kommunikálhatsz a világ felé, szóval többszörös a haszon.
Nekem sose sikerült 100%-ban, ezért aztán nem is cserélődtem ki sose hónapokon belül, de az biztos, hogy ha elértem bármilyen változást is az utóbbi 1-2 évben, azt ezzel a módszerrel (legalábbis a próbálkozásokkal) sikerült.
4/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ! Önfejlesztő könyvvel is próbálkoztál?
2012. szept. 16. 11:17
5/7 anonim válasza:
Igen! Vedd föl ezt is a listára: pl. napi 30 p önfejlesztés /könyv, gyakorlat, stb/
6/7 A kérdező kommentje:
Pszichológus is segíthet? Nem érzem magam betegnek, de talán ezzel a problémával is tudna foglalkozni.
2012. szept. 19. 07:10
7/7 anonim válasza:
Mindenképp menj el pszichológushoz, valószínű, hogy problémák vannak az önértékeléseddel, nem tudod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy. ! Önfejlesztés? Szerepjáték, ne csináld! Egy jó pszichológus tuti segíthet neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!