1 doboz cigi elszívásától, lehetek függő? 20 éves vagyok, soha egy szál cigit nem szívtam még el, de most úgy kipróbálnám. A barátaim szerint nagyon jó akkor, ha ideges stresszes az ember, mert nyugtató hatása van. Ez igaz?
Egyetlen szál után is lehetsz függő.
Ne próbáld ki sosem,mert nem fogsz tudni leszokni róla.Rengeteg kidobott pénz,és tönkreteszi az egészséged.
Rám semmilyen nyugtató hatása nem volt. Különben az élettani hatása pont az ellenkezőjét engedi feltételezni...
2-3 évig dohányoztam (18 éves korom után), de semmi érzékelhető haszna nem volt. Mellékcselekvés volt az ivás mellé. :D
Ha elég erősnek érzed magad, ki se próbáld. Hidd el, hogy nem éri meg.
23/F
Nyugtató hatása van, mert függőséget elégít ki.
Ha stresszoldásra, nyugtatásra vágysz, igyál inkább gyógynövény-teákat, jógázz, sportolj, mozogj! Ezek azért jók, mert nem rákkeltők, mint a cigizés, sőt, egészségesebbé is tesznek! ;)
ne próbáld ki nem éri meg, én másfél év dohányzás után most próbálom abbahagyni, nem egyszerű. örülj h nem próbáltad és ne légy kíváncsi, nagyon rosszul jársz hidd el.
amm igen tényleg megnyugtat, izomlazító hatása van, meg könnyebben szarsz tőle. De egyébként büdös, drága, és rohadtul káros. Ne próbáld ki, én azt mondom.
Az a gond, hogy előre nem tudhatod, hogyan is reagálsz rá. Lehet, hogy nem tudsz rászokni, mert egyből megundorodsz tőle (a szerencsés párom így járt), és az is lehet, hogy bejön és rászoksz, mint én.
Én most átkozom az első szál cigimet, és magamat, mikor meggyújtottam, mert babát várok, és rohadt nehéz távol tartani magam tőle.
A dohányos ember azt gondolja, mekkora szabadság, akkor rágyújtani, amikor csak akar, és csak most érzem, hogy ez igazából mekkora rabság.
Volt hogy elszívtam majdnem egy dobozt is egy éjszaka alatt, meg bulikban szinte mindig cigizek, de amúgy mikor itthon vagyok, sosem érzek rá kényszert hogy rágyújtsak, eszembe sem jut hogy van cigim..
Szóval nem feltétlen leszel tőle függő, ahhoz inkább az kéne, hogy napi rendszerességgel elkezdj cigizni.
Emberfüggő. Én már szívtam párszor cigit, de nem tudnék rászokni, mert undorító íze van:D De barátom pl. az első után rákapott, neki tökre ízlik.
Szerintem inkább hagyd a fenébe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!