Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak humorosabbak mint a...

A férfiak humorosabbak mint a nők, ha igen miért?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 23:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
7%
Azé mer a nők segge alá kell tolni mindent. Ők meg csak szórakoznak az egészen
2016. nov. 19. 01:30
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

Talan a ferfiak jobban tudnak hangokat utanozni meseleskor, igy ezzel is tarkithatjak.

De pl total nem ertem, hogy kerult a 'dumasok' koze par tag. Pl Dombi. De mpst azt se, miert nyomatjal Schobert Norbit.

2016. nov. 19. 02:47
 13/31 anonim ***** válasza:
43%
szerintem a nőkbe több kötelességet nevelnek, ami mellett kevesebb helye marad a humornak.
2016. nov. 19. 03:04
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

De komolyan mondom, ha már sztereotípiák, nem a férfiakra jellemző a logika és a racionális gondolkodás? Racionálisan végiggondolva hogy lehet nemi különbségekre levezetni a humort?

Nem, nem empatikusabb minden nő minden férfinál. Nálam is vannak empatikusabb férfiak. A humor nem mérhető sehogy. Lehet, hogy a két legviccesebb ember a világon, akármilyen nemű, nem is ugyanazokon nevet.

Pontosan a tényekhez, logikához való ragaszkodásom NŐ LÉTEMRE az, ami mondatja velem, hogy gondolkodjatok már. Nem kell lestipi-stopizni a jó tulajdonságokat, hogy az az én nememé. Nem. Az ENYÉM. Nemtől függetlenül. Egyének vagyunk, nem egy amcsi film pasik/csajok háborújában harcolunk.

Annyira szánalmas, már írtam, amikor valaki nem az egyéni tulajdonságaira büszke, hanem a nemének tulajdonítottaknak. Én vicces vagyok, mert én én vagyok. Ennyi. Nememtől, mindentől függetlenül.

Komolyan mondom, ennyi irracionális férfit egy rakáson.

2016. nov. 19. 03:19
 15/31 anonim ***** válasza:
27%

Jöhet a sok piros kéz a nőktől, de a válaszom: IGEN. A férfiak általában humorosabbak a nőknél.

Ez NEM AZT JELENTI, hogy minden férfi humoros és minden nő fapofa. Egyszerűen ez történt az arányokkal. Lehet itt nyomatni a feminizmust, de most egyáltalán nem erről van szó. Helyette érdemes lenne megnézni a dolgot szociológiai alapon.

Egy nőnek kevésbé kell viccesnek lenni. A nők viszont szeretik, ha a pasi vicces. Eleve már ezért is inkább érdekli a dolog a pasikat.

Ismerkedésnél, egy nő inkább koncentrál a sminkre, ruhára. A pasi a szövegre. Aminél előny, ha vicces.

Társaságban is sokkal ritkábban látni olyat, hogy egy nő azért van a középpontban, mert annyira vicces. Pasiknál viszont, elég jellemző.

A férfiak később érnek és rengeteg férfi lényegében csak egy felnőtt gyerek lesz. Ergo, gyerekes és vicces vagy paraszt és vicces dolgokon jár az agyuk. A nők könnyebben komolyodnak.

Felesleges mindenért átgondolatlanul pattogni, mert nekünk épp az szimpatikus. A helyzet az, hogy bizonyos dolgok az egyik nemre, bizonyos dolgok a másik nemre jellemzőbbek. Ugyanez elmondható a gazdagokról-szegényekről, idősekről-fiatalokról. Ez van, a világ változatos, hiába próbálják néhányan eszeveszetten összeolvasztani egy homogén idealizmussá.

#14: Racionálisan gondolkodva az ember megfigyel és összefüggéseket keres. A nemi különbség nem feltétlenül eleve a nemi különbségre utal, hanem arra, hogy szociológiailag milyen különbség ér egyéb hatásokként egy egyént.

Ez a dolog nem arról szól, hogy lestoppoljuk a számunkra kényelmes tulajdonságokat. Attól, hogy azt mondom, hogy a férfiak viccesebbek, még nem fogom azt mondani, hogy a férfiak általában jobbak a festészetben.

És igen, egyének vagyunk. Ezért van ott folyamatosan az általában.

Az amcsi filmes pasi/csaj háború, meg sajnos megy. Ezen az oldalon főleg. Sorban nyomkodják egymásra a nemek a pirosat/zöldet, ha épp negatívat írnak róluk. Lényegtelen, hogy úgy van e vagy nem, de ha a nemekről van szó, egy csomóan vérszemet kapnak és nyomkodják a kezeket.

2016. nov. 19. 04:21
 16/31 anonim ***** válasza:
28%
Én szimplán csak végiggondolok a társaságokon amik körülvesznek. Vannak vicces női megnyilvánulások és látom, hogy a csajok egymás között is folyton kacagnak csacskaságokon. De azok a poénok és humorbombák amik jellemzően a leggyakoribbak és a legnagyobb hatást keltik, férfi tagoktól származnak. És itt nem egy szűk 10 fős csoportra gondoltam. Régi középsulis osztályra, egyetemi összejövetelekre, kollégiumi őrültekre, munkahely stb. Csak belegondoltam, hogy kiken nevettek a legtöbben a legtöbbször.
2016. nov. 19. 09:57
 17/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem humorosabbak, csak másfajta humort képviselnek. A férfiaknál az alpári, éretlen humor a menő, ami a fingás, sz*rás, dugás szent háromszögére épül. A nőknek ennél kifinomultabb dolgokat tartanak viccesnek. A férfiak pedig azt hiszik, hogyha egy nő nem nevet a fent említett vicceiken, akkor biztos nincs semmi humorérzéke, ergo kevésbé humoros mint ők.
2016. nov. 19. 10:10
 18/31 Sunshinedoll ***** válasza:
59%
Nem humorosabbak, ezt csak a férfiak, meg a farkukat szopkodó buta libák mondják. A pasik "viccei" mások gúnyolásából meg sértegetéséből áll az esetek nagy részében, ami se nem vicces, se nem vall nagy fantáziára vagy kreativitásra.
2016. nov. 19. 10:16
 19/31 anonim ***** válasza:

Yepp, sejtettem, hogy le leszek pontozva és utánam jön még pár "merazénnememaviccesebb mercsaaak" szintű hozzászólás. A humorhoz intelligencia kell. Aki ilyen szintű válaszig jut el, az bizony nincs túlzottan otthon a témában.

És yeah, gyk-n tényleg felesleges érvelni. Egyszerűbb 5 éves szintjén veszekedni. Azt még meg is értik.

2016. nov. 19. 10:55
 20/31 anonim ***** válasza:
38%

Első vagyok! És nő. Nem érdekel ki mit nyomogat a kommentjeimre ( piros, zöld, avagy kék ) de kvára nem értem mi a gyalázatos ....... - ért kellett lepontozni!??? :D

Nem azt írtam, hogy egy nő sem vicces! Hanem, hogy Általában a férfiak viccesebbek.

2016. nov. 19. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!