A férfiak humorosabbak mint a nők, ha igen miért?

mert a nők az esetek többségében a hódítottak.
ezért nem kell fárasztaniuk magukat humorral.
meg eleve a humor az intelligencia egyik elég jó mutatója.
szóval a legtöbb nőknek hogy lenne már jó humora?

Rám írnak mosolygós csajok, mikor vicceskedem. Nem írom ki, hogy nő vagyok általában.
Nincs különbség. A sikertelen emberek mindig a nemük többi tagja által elért sikereket fogják sajátjukként felhozni. Pl. mondhatnám, hogy a nők jobbak multitasking-ben, de én nem vagyok az, hiába vagyok nő. Aki meg férfi és nem vicces, az azt fogja mondani, hogy persze, hogy a férfiak viccesek, hisz Jerry Seinfeld, Louis CK, Aziz Ansari. De abban ő, Kovács Béla nincs benne.
Híres standup-os meg az lesz, akit el tudnak adni. Nem azért volt a 2000-es évek elején híres Britney Spears, Christina Aguilera, Jessica Simpson, Mandy Moore, mert csak a 20 év alatti, vékony szőke lányok tudtak énekelni...

Jézusom egyes nők hogy védik a nemüket...
Igen, a férfiak humorosabbak. És? A nők meg más dolgokban emelkednek ki. Úristen, a két nem nem mindenben egyforma. Most vége a világnak! - A nők X dolgokban jobbak, a férfiak meg Y dolgokban a másik nemnél. Nem értem miért kell ezekkel a tényekkel ennyire ellenkezni. Ez nem az adott nem lenézését jelenti, hogy kijelentjük ők valamiben rosszabbak, mint a másik nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!