Mit tegyek ha a női rokonaim az alacsonyságom miatt sárba tiporják az önbizalmamat?
Te mondod ezt a 46%-oddal. Félreértettel mert én nem egy 220 centis csajok kedvence vagyok, aki nagyképű és lenézi az alacsonyakat. :D
Pont, hogy én is alacsony vagyok (174) de ettől még nem mondok olyat, hogy csak azért is jobb alacsonynak lenni, holott nem így van.
Te vagy a nagyon frusztrált, aki csakazértis bizonygatni próbálja, hogy jobb alacsonynak lenni...xd
Kicsit elborult az agyam.
A 174 az pont hogy már bőven átlagos.Amúgy meg 175 körül a legjobb lenni.A magassaknak gyakran vannak gerrimc és izületi problémái,bizonyos betegségek gyakrabban fordulnak elő náluk,nehezebben építenek izmot (nézd csak meg,a világ legnagyobb erőemelői és testépítői 170 cm körül mozognak),több kaja kell nekik a nagyobb test miatt (én így sem bírok sokat enni,ha magas lennék többet kéne ennem),kevésbé bírják a hideget.A férfiasságvnek a magasságtól függ.Példaként ideírom a neandervölgyi embert.Átlagosan 165 cm volt,mégis többszörösen erősebb,szívósabb volt volt,mint a mai nagymenő 2 méteres emberek.De nem kell olyan messze menni,a múlt századok emberei sokkal erősebbek,kitartóbbak voltak,mint a maiak,pedig alacsonyabb volt jóval az átlagmagasság.Én csak röhögök ezen,amikor a lányok azt mondják,hogy a magas kell,mert az férfias,megvéd stb..Az igazság az,hogy ahogy nől az átlagmagasság,az emberek úgy puhulnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!