Mit tegyek ha a női rokonaim az alacsonyságom miatt sárba tiporják az önbizalmamat?
Fontos lenne, hogy hány éves vagy.
Szerintem amikor legközelebb megkapod, hogy komplexusos vagy mond, hogy igen és ez az ő hibájuk ezt nem te akartad magadnak segítsen megoldani. Akárkinek a hibája akár elhiszi, hogy ilyeneket mondanak rólad az lenne a dolga, hogy segítsen neked.
Mit szeretnél egyébként? elfogadni, hogy alacsony vagy(mert ezen ugye tényleg nehéz változtatni) vagy tenni/elérni valamit ami "kompenzálja"? Nem gondolnám, hogy az lesz a megoldása a problémának, hogy nem mondogatják neked ezentúl.
Ettol nincs onbizalmad? En 165cm vagyok fiu letemre 23 evesen, emiatt duci is voltam es vekony is mar..akar 50kg akar 100kg voltam sosem volt jo nekik, aztan egyszer elkuldtem az asztalnal a pics*ba mindenkit. :) azota nyugtom van.
Egyszeruen szard le ki mit mond, es "ha nem tetszik nem kell ram nezned" szoveggel hagyd ott a fenebe oket...errol nem tehetsz es nem tudsz valtoztatni rajta, de ettol meg nem leszel mas sem roszabb naluk. Allj ki magadert egyszer es szolj vissza ha piszkalnak. Majd megnosz.
"mert valahol tényleg igazuk van, de hogy ilyen hangnemben beszéljenek rólam..."
Ez nagy tévedés. És pontosan ezért merik megcsinálni veled, mert te is igazat adsz nekik a lelked mélyén.
Kit érdekel ki hány centi? Nézd meg ők magasak, mégis rosszindulatú bunkó nyomorékok lettek.
Lol
170 cm átlagos
Mellesleg a magasabbak korábban halnak,ez tudományosan bizonyított.Szóval akkor ki piszkít bele a vérvonalba??
A legtöbb sorozatgyilkos meg kamionos
A válaszodból látszik,hogy egy kis senki vagy,aki semmit sem ért el az életben,ezért a magasságban látja a boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!