Hogyan lehetne tartósan megnövelni az önbizalmamat?
Nagyon sok fajta inger ért mostanában ami eléggé elszívta az önbizalmamat.
Pl.:Hogy egyáltalán nem jövök be egyetlen lánynak se,meg hogy nem tudok olyat mint amit mondjuk a haverjaim tudnak.
Kicsit elnyomottnak érzem magam amikor hallom hogy megint mit vettek a haverjaim és hogy mivel játszanak és milyen izmos gépük van meg ilyenek. Ezektől az ingerektől teljesen elszontyolodok és kedvetlen napjaim lesznek...
Előre köszönök minden értelmes kérdést.
Férfi? 15/F
Én még nem mondhatom teljesen annak magamat.
Mellesleg tudok mondani okot.
Például a csajozásnál.
Nekem például tetszett egy lány,akinek nagyon jó volt a személyisége és kivülről sem volt rossz.De mint tudjuk elöjőn az a séma mint ami szokott.Neki a focista semmirekellő kell,aki nem tud mit kezdeni vele mert nem volt még barátnője vagy egyéb.
Így a hozzám hasonló fiúknak az esély szó olyan ritka mint a fehér holló.
Meg ez hogy valakinek jobb cucca van mint nekem és ezért nem vagyok tele önbizalommal.Édesanyám megpróbál mindent venni amit kiejtek a számon de sajnos nincs lehetőség rá.Szeretném kicsit magam rendezni a dolgokat csak nincsen kiugrási lehetőségem,meg elég önbizalmam ahhoz hogy történjen is valami.
akkor ők nem igazi barátok, sajnálom. keress olyan embereket, akik tényleg azok. az a baj a 15 éves lányokkal, h elég elvakultak, de hidd el, jönni fog majd valaki, akinek te leszel a legjobb, csak maradj kedves, mosolyogj sokat. a legtöbb normális lány erre vágyik.
és szerintem találj magadnak valami olyan elfoglaltságot/hobbit, amivel ellehetsz, tényleg érdekel, és nehogy azt hidd, h akkor vagy jófej, ha neked is olyan géped van, vagy olyan ruháid stb. csak legyél önmagad.
Köszönöm a választ! :) Ez feldobta a kedvemet és remélem így is lesz ahogy mondod! :)
(Ment a zöld ujj :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!