Hogyan tudnám növelni az önbizalmamat?
Üdv :)
Nos, először is normális válaszokat kérnék.
Soha sem volt önbizalmam, mert szüleim minden formában bántottak, főleg amikor kisebb voltam így ez kihatott az életemre. Mindig mondták azt is, hogy változtassam a kinézetemen, mert nem igaz hogy nem tudok normálisan kinézni stb.
A lényeg, hogy visszahúzódóvá váltam, az egyetlen ami boldoggá tesz az a foci, amit 10 éves korom óta csinálok. Szerencsére ott találtam embereket, akikkel sikerült barátságot kialakítanom. Viszont soha nem volt még barátnőm. Vagyis volt egy lány, akivel majdnem összejöttem, de féltem a visszautasítástól.
Tehát ha valakinek kell, akkor küldök magamról képet, mert hátha azzal van a baj vagy nem tudom.
(18/F)
Öreg, ne akarj másoknak megfelelni! Ez nagyon hátráltat, ha mindig azzal foglalkozol, hogy mit gondolnak meg mit várnak el tőled mások. Legyél határozott. Azt írod, félsz a visszautasítástól, minek? Sok hal úszik a tengerben és ha nem próbálsz meg kifogni egyet sem, maguktól nem akadnak horogra.
Kezdj el próbálkozni a lányoknál, majd meglátod, mi tetszik nekik jobban és mi kevésbé.
Ha a foci tesz boldoggá, akkor focizz, csak azért ne hanyagold el a sulit se nagyon -bár nem tudom, hogy fociban képzeled el a jövőt vagy sem.
Remélem, tudtam kicsit segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!