Te koporsós vagy hamvasztásos temetést akarsz? Tudod már melyik temetőben szeretnél "nyugodni"?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 22:36
21/26 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nekem már totál mindegy, akkor legalább az utódaim ne szívjanak ezek miatt.
Legnagyobb szívás az, nem elég hogy meghal valaki, azonnal el kell kezdeni intézkedni, rohangálni. Meg lehet rögtön idegeskedni hogy honnan lesz összeszedve az a közel 1 millió forint amibe minden kerül.
22/26 anonim válasza:
Nem érdekel.
Felőlem egy árokba is baszhatnak.
Temetés most kb fél millió, hamvasztás 100.000.
Szóóóval... Ahogy megmaradt emberkék akarják.
23/26 anonim válasza:
Hamvasztást akarok. Nem akarok váratlanul magamhoz térni a koporsóban.
24/26 anonim válasza:
Én koporsósat. "Szeretnék" csontváz lenni.
LOFo4
25/26 anonim válasza:
Én valahogy mindig úgy képzeltem, hogy csak egy tiszta gyolcsba csavarva elás egy szerettem egy csöndes erdőben. Sajnos azonban ez közegészségügyi törvénybe ütközik jelenleg hazánkban, úgyhogy jó lesz a hamvasztás+szétszórás is.
26/26 Keresztes Bence válasza:
Bár én még csak 16 vagyok az az elképzelésem, hogy ne szomorú esemény legyen ezért hamvasszanak el és a hagyatékom egy részéből amit nem másra hagyok, az utódaim csapjanak egy K#rva nagy bulit valami óceánon egy partyhajón és szórják a vízbe a hamvaim a party végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!