Szeretnél saját magaddal találkozni, ha lehetne? Hogy fogadnátok egymást?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy filmet, amiben erről volt szó. Mindenből és mindenkiből kettő lett.
Érdekes történet, elgondolkztató. Kiváncsi vagyok, mások szeretnének-e saját magukkal találkozni, hogyan fogadnátok egymást, esetleg riválisként tekintenétek egymásra?
2015. márc. 9. 22:35
1/24 anonim válasza:
Én nem szeretnék. Domináns vagyok ahhoz, hogy magamból kettőt elviseljek. Nem rivalizálás, nem valamiben lennék jobb magamnál, hanem mindenben ugyan olyan, ezt én nem tudnám elviselni, sem kezdeni nem lehetne vele semmit.
2/24 anonim válasza:
Nem szeretnék. Elég belőlem egy.
3/24 anonim válasza:
Vegre lenne egy oszinte baratom... :D
4/24 anonim válasza:
Nyilván mindenki inkább arra lenne kíváncsi, hogy hogy néz ki önmaga egy külső szemszögből vagy milyen a hangja, milyen megfogni önmagát. Ez az alap. Egyébként szerintem én összedolgoznék magammal és két munkahelyem lenne :) Lehet, hogy még asszonyt is meglepném egy hármas felállással :D
5/24 anonim válasza:
Azzal a hülyével? nem, sajnálom is a környezetem. :D
6/24 A kérdező kommentje:
4-es! Vigyázz, a nejedből is kettő lenne! Ha már a hármasban gondolkozol:)
2015. márc. 9. 22:53
7/24 anonim válasza:
Én szeretnék találkozni magammal jó lenne ha látnám mit utálnak annyira az emberek a velem való beszélgetésekben xD
8/24 anonim válasza:
Szeretnék találkozni magammal, de erősen tartanék is ettől:-)
9/24 anonim válasza:
Én bele mennék. Szerintem nagyon érdekes lenne, és nagyon tanulságos is, "kívülről látni önmagam".
10/24 anonim válasza:
Kis kori magammal szeretnék találkozni (úgy 8-9 éves). Érdekes lenne, vajon milyen tanácsokat adnék neki, mit csináljon az életével. Vajon lebeszélném-e az én döntéseimről? Nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!