Szeretnél saját magaddal találkozni, ha lehetne? Hogy fogadnátok egymást?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy filmet, amiben erről volt szó. Mindenből és mindenkiből kettő lett.
Érdekes történet, elgondolkztató. Kiváncsi vagyok, mások szeretnének-e saját magukkal találkozni, hogyan fogadnátok egymást, esetleg riválisként tekintenétek egymásra?
2015. márc. 9. 22:35
11/24 anonim válasza:
Én szeretnék. Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy láthatnak.
Melyik volt ez a film?
12/24 anonim válasza:
Szerintem összebarátkoznék magammal, végül is sok közös van bennünk.
13/24 anonim válasza:
vagy nagyon utálnám, vagy nagyon szeretném. nagyon szeretnék magammal találkozni :D
14/24 anonim válasza:
Sokszor gondolkodtam ezen. En mindenkepp!
15/24 anonim válasza:
Én örülnék neki, végre lenne valaki, aki megért. :D
16/24 anonim válasza:
Csak nem "A rettegés tava?"
Remélem jól írtam a címét. Én évekig kerestem azt a filmet, mert kiskoromban szerettem, de nem jutott eszembe a címe. :D
Tök jó lenne találkozni magammal amúgy, de csak ha nem egy gonosz verzióm lennék. Így is eléggé az vagyok. :D
17/24 anonim válasza:
Minden nap találkozom magammal.
18/24 anonim válasza:
20/24 anonim válasza:
Köszi a filmet, megfogom nézni. :) Én szeretnék magammal találkozni, kíváncsi lennék, hogy miben kell fejlődnöm (beszédstílus, gesztikuláció és a többi..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!