Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi annak az oka (kifogása),...

Mi annak az oka (kifogása), hogy az emberek (te) nem azt az életet éled, amit szeretnél?

Figyelt kérdés

Van egy kollegám, aki mindent tud, hogy mit szeretne tenni az életében, meg van a tehetsége és bája is hozzá, de folyamatosan csak görgeti itt a facebookot mellettem.

Kíváncsi lettem, hogy más milyen vélt/valós kifogást talált arra, hogy nem lépi meg azt, amit meg kellene. (Kifejtős válaszok is érdekelnek! :)

2016. júl. 21. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:

szeretni meg akarni két különböző dolog.

Ott mellett ülő emberke csak szeretne dolgokat, jó lenne neki, ha birtokolná azokat.. így csak görgeti a fészbúkot.

aki megaz ő általa vágyott dolgokban ül, és éli az életét, az meg akarta a dolgokat, nem tudott létezni nélkülük, és megszerezte.

Én most már azt az életet élem, legalábbis kezdem élni, amit én szeretnék. 2 dologért nem éltem eddig:

A, mert hallgattam másokra és ők befolyásoltak

B, mert csak szerettem volna bizonyos dolgokat és nem akartam

2016. júl. 21. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs pénzem.
2016. júl. 21. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Kevert szorongásos depresszív zavarom van, szociális fóbiával. Ennyi az oka, ez miatt nem élhetem azt az életet, amit szeretnék.
2016. júl. 21. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyanazon okok miatt, mint a kedves 3-as válaszoló, kiegészítve érzelmileg labilis személyiségzavarral.
2016. júl. 21. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, én is járok terápiára szorongás és pánikrohamok miatt, valamit vagdostam is magam már felnőttként, nem menőzésből. Mégis ha ezzel takaróznék, az kifogás lenne, a pénzhiány meg ok.
2016. júl. 21. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Én leginkább azért vagyok elégedetlen, mert nem élhetem 10 ember életét. Sajnos annyi mindenbe szeretnék belevágni, és csak csapongok. Volt egy álmom, amit megvalósítottam, most kellene, hogy boldog legyek, de már azon gondolkozom mi legyen a következő és semmit se látok magam előtt csak leküzdendő akadályokat.
2016. júl. 21. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
5: Miért csak kifogás? Azon, hogy nincs pénzed szerintem könnyebb segíteni, mint a betegségen. Ráadásul sokkal több dologban hátráltat engem, mint a pénzhiány.
2016. júl. 21. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Pl.: látszatra egészséges, de mégis van valami betegsége, ami gátolja. Lehet, hogy egy motiváló ember vagy szó (vagy kedves vagy durva) kellene az induláshoz neki. Meg ötletelni mindig könnyebb, mint cselekedni.
2016. júl. 21. 22:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Másnak még kifogása, oka?

2016. júl. 22. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sok oka lehet. Pld anyagi okok, kötöttségek (család), megfelelő tanulmány hiánya ...
2016. júl. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!