Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem lehet kifejezni a...

Miért nem lehet kifejezni a nem tetszésemet egy nőnél valamiben, anélkül hogy otthagyna?

Figyelt kérdés
Miért kell mindig együtt müködni, mindig minden úgy legyen ahogy a nő akarja, de ha én valamit nem szerenék akkor már húzzák a szájukat, meg akkor már nem vagyok férfi.. Forditva nincs ez
2016. nov. 10. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk írhatnál konkrét példát, mert így nem sok értelmes választ kapsz, max. olyanokat, hogy keress normális nőt.
2016. nov. 10. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mire gondolsz.

Nálunk nincs olyan, hogy csak az van, amit az egyik akar. Sokszor eleve nincs ellentét. És van, amikor az egyik enged, van, amikor a másik.

Ezt már valószínűleg az elején elrontottad. Erre szoktattad rá. Ha az elején kiderülnek már az ellentétek, amiket nem tudtok megoldani, akkor kár húzni és mindig alárendelni magad a másiknak.

2016. nov. 10. 09:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Ismerkedés szakaszban
2016. nov. 10. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ismerkedési szakaszban is ellenkezik a másik, akkor az a kapcsolat már meghalt. Én sem várom el, hogy vmi olyat csinálj, ami nekem nem tetszik - az a te hibád, ha egy alig ismert embernek mindennek aláveted magad, hogy legyen kit dugni...
2016. nov. 10. 09:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Átforgatod a kérdést utolso
2016. nov. 10. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Elmondom neked kisfiam..., az ilyen lány... nem nő.
2016. nov. 10. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:

1-Ismerkedési szakaszban miért akarsz bármit megszabni neki?

2-Ha már randin előjönnek olyan dolgok amiért neked szólnod kell, akkor nem vagytok egymáshoz valók.

3-Lehet, hogy neked vannak nem normális igényeid és minden apróságon kiakadsz, túlságosan irányítani akarsz.

2016. nov. 10. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
De csak nem ír konkrét példát. Felhivtad a lakásodra, vagy miért hagyott ott?
2016. nov. 10. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért "forgattam" ki, mert ilyen általánosító, szürke, semmit nem mondó kérdésből hogy a f...ból szedjük ki, hogy mi volt a szitu? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!
2016. nov. 10. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
9%

eleve úgy érdemes felépíteni az alap keretet,hogy nálad van a kontroll.

tehát eleve normális esetben ez pont fordítva van.

a nőben van megfelelési kényszer,ő izgul,hogy ne rontsa el,ő aggódik hogy mit szólsz a testéhez meztelenül,ő tesz meg mindent az ágyban,hogy a kedvedre tegyen és bevágódjon.

alap esetben ez a felállás.

2016. nov. 10. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!