Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Még is hogy fejezzem ki a nem...

Még is hogy fejezzem ki a nem tetszésemet egy nőnek hogy megértse, ugy hogy megemelném a hangom?

Figyelt kérdés
Elég idegesitő, ha csinál egy felelőtlen dolgot, én meg elmondanám normálisan megemelve a hangom hogy az nemjo.. Akkor egyből én leszek a... H miért kiabálok. És úgy hogy nem ad semmi választ rá hogy meg értette e amit mondtam, csak azzal foglalkozik h juj orditottam vele.. Mosz komolyan férfiként ennyire nem lehet érdeket érvényesíteni? Áruljátok már el, van egy sulyos dolog, a cél az, hogy meg értse a probléma sulyosságát, de ezt nem lehet csak ugy mosolyogva érzelgősen mondani.. Zsaroljam meg vagy mit csináljak mégis?!
2016. okt. 19. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Hát a mosolygás és a hangosság között van bőven átmenet.

Komolyan, határozottan mondd, és szavakkal is hangsúlyozd ki, hogy ez most komoly.

Ne hangoddal akard elérni, hogy rád figyeljen. Egyszerűen mondd meg neki, hogy most figyelj rám, mert valamit komolyan szeretnék veled megbeszélni.

2016. okt. 19. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a csaj nem hall nagyot, úgy tényleg hül.ye vagy, ha azt hiszed, hogy akkor fogja megérteni az álláspontod, ha ordítasz.

A majmoknál talán működik, hogy annak van igaza, aki hangosabban tud ordítani (vagy nagyobbat üt), de tételezzük fel, hogy lejöttél a fáról.

Ha észérvekkel nem sikerül meggyőznöd az igazadról, akkor nem fog sikerülni akkor sem, ha a hajat leordítod a fejéről. Ezzel csak azt bizonyítod, hogy egy primitív ösztönlény vagy, aki nem tudja használni a fejét, nem érvel, csak a puszta testi fölényét akarja érvényesíteni egy nővel szemben.

Egyébként ha ennyire nem ért veled egyet, el kéne gondolkodnod azon, hogy mi van akkor, ha nincs igazad?!

Az meg egy dolog, hogy neked nem tetszik, amit csinál. De nem tudjuk, kije vagy a nőnek, hogy elvárod a feltétlen engedelmességet. Normális civilizilált társadalomban ezt senki nem várja el mástól, még az édes gyermekétől sem. Mivel úgy hivatkozol rá, hogy "egy nő", szerintem még csak jogod sincs beleszólni abba, hogy mit csinál. Ha ráadásul ezt ordítva teszed, az téged minősít, és nem a nőt.

Nem tudom, hogy sikerült-e leírni úgy, hogy értsed is? Ha nem, akkor összefoglalhatom röviden, hogy egy primitív bunkó vagy, aki a putrisorra való, a nőnek meg igaza van.

2016. okt. 19. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Kulturált ember el tudja mondani a nemtetszését megemelt hang nélkül is (vedd úgy, mintha egy hírt kellene felolvasnod az újságból, kb, olyan hangnemben). Ha neked a mosolygás meg a kiabálás létezik csak, akkor ajánlom, menj el egy agressziókezelő programra, mert ez nem normális.
2016. okt. 19. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Írd le neki.

Levelet szeretnek kapni. Olvasás közbe nem tud belekotyogni. Ennél halkabb megoldás nincs (ha csak ő nem visít közben). Te is kétszer át tudod gondolni, mit akarsz vele közölni.

2016. okt. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!