Mit tegyek ha csak egy iskola nyerte el a tetszésemet?
Sziasztok! Tehát, jövőre felvételizek, és mindenképp a Károlyi Mihály spanyol-magyar gimnáziumba szeretnék menni. Nézegettem még iskolákat, tényleg, de ez annyira tetszik hogy azok a nyomukba sem érnek, csak "kibírnám". De a Károlyi egyszerűen nekem valóravált álom lenne! :D
Félek csak azt megjelölni majd. Mert mi van, ha nem vesznek fel? Mit tehetnék, hogy rávegyem magam más iskolákra?
előre is köszi!
Milyen tanuló vagy?
Mindenképp érdemes gyengébb sulikat is másodiknak, harmadiknak, stb. megjelölni a biztonság kedvéért
Melyik tagozatra mennél?
Jelentkezz több tagozatra, úgy egyből annyival több esélyed lesz - Aztán másodiknak pl. megjelölhetnéd a Kispesti Deák F. Gimit (bár ott nem biztos, hogy van spanyol)
4,5 :) nyelvből dicséretes(angol). Angol tagozatra szeretnék, attól félek, hogy mivel a németet nem szeretem, ezért arra nem mennék, az orosz viszont nem túl nehéz? :O
ám köszi a választ! :)
Én nem ezzel a sulival voltam így, de hasonló cipőben jártam. Ha jól értelmeztem, szereted a nyelveket. KEress olyan iskolákat, ahol szintén tanulhatsz angolt és spanyolt, hogy ha mégsem vesznek fel, akkor legalább a fontos tantárgyaid meglegyenek.
De szerintem ha készülsz a központira, akkor simán fel fognak venni :)
Hajrá!
#4: nem felvágás, ha azt mondom van.(spanyolból itthoni tanulás után kb. középfokot le tudnám tenni -tudtam volna, mostanra nem biztos, nem nagyon használtam)
#5:írok :)
#6: köszi, segítettél! Reményt adsz :D
Huh, köszi! :D
Hány pontos lett az írásbelid? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!