Kispesti Károlyiba érdemes jelentkezni, és vajon felvesznek?
Sziasztok! :) Affelől érdeklődnék hogy a Károlyis diákok mennyire érzik ott jól magukat, és ha szeretem a spanyol nyelvet (annyira hogy kb. 2 éve egyedül itthon elkezdtem tanulni, ment kb. középfokra-mostanában nem használtam , már nem biztos hogy az is menne, de remélem azért ez dob majd valamicskét :)) akkor jól fogom-e ott érezni magam? Nagyon magas a szint, nagyon erős gimnázium? Most angolos vagyok, színötössel, amúgy átlagom 4,5..
Na, tehát érdemes oda jelentkezni? És ha igen, akkor valószínűleg felvennének, ha mondjuk 70 pontra megírom?
előre is köszi a válaszokat! :)
(bocsi, ha valami hülyeséget összehordtam.. Jövőre felvételizem de sosem árt előre készülni :) )
Hát próbáld meg -
De még más iskolákat is azért jelölj meg, amik picit gyengébbek
Te pesti vagy egyébként?
Még megjelölhetsz más sulikat is (ha több is iskolát lehet megadni) pl. Leövey, Nagy László, Kispesti Deák Ferenc v. akár szakközpeket is
Hmm a másik kérdésnél is beszéltünk :D ez ciki :D
igen Pesti. :)
A Leövey kilőve, mert szempont, hogy olyan helyre menjek ahol nem ismerek senkit, vagy csak kevés embert, és ő ezzel kiesik. :S :)
Engem most vettek fel angol haladóba, én már nagyon várom, de tudom, hogy nagyon nehéz lesz bennmaradni
Én a felvételit 68 pontosra írtam meg , de a szóbeli jól ment így felvettek:)
Nyugodtan írj még ha kérdésed van
Kedves utolsó!
köszi a részletes választ.
azért nehéz, mert spanyolul tanulsz egyes tárgyakat, vagy csak mert nagyon szigorúak, szívósak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!