3/9 anonim válasza:
Most is van VV? Azt hittem, már rég kiment a divatból.
4/9 anonim válasza:
Miért? Lemaradtunk? Összejött a zsótival?
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de az tuti ,hogy értelmesebb, mint az összes többi együtt.
6/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló !
nem üvöltözik ? :) nem is tudtam hogy az üvöltözés a meleg jelei közé tartozik :D
2016. nov. 7. 16:50
7/9 anonim válasza:
Szerintem van rá esély. :) Én olyan 65%-ban mondanám biztosra, hogy az. De nagyon cuki srác. :) 21F
8/9 anonim válasza:
Szerintem az. Nulla érdeklődést mutat a lányok iránt, nem csak bent a villában lévő lányok iránt, hanem úgy általában. Semmi olyan megnyilvánulást nem hallottam felőle, ami a csajozásra irányult volna. Ki sem nézném belőle, hogy a kinti életbe csajozna. Tipikusan a rejtőzködő meleg srácok szoktak ilyenek lenni, mint ő. Ha nem meleg, akkor meg aszexuális. A lényeg, hogy tuti nem érdeklik a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!