Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi tesz egy nőt okossá a...

Mi tesz egy nőt okossá a szemetekben?

Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha határozott, nem blokkol le hirtelen jött veszélyes esetben, érdekli az olyan, dolog, ami nem annyira hétköznapi egy nőtől (pl.: műszaki dolgok szerelése).
2016. nov. 5. 07:31
 12/14 anonim ***** válasza:
12-eshez: szerintem a határozottság nem azonos az okossággal, nem feltétele annak, hogy valaki eszes, értelmes lehet. Pl. egy tudós/feltaláló/kocka, akkor is agyas, ha nem tud előadni, rizsázni, könnyedén dönteni vagy irányítani másokat.
2016. nov. 7. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es!

Ha a tanultság, műveltség, eszesség, intelligencia, szociális érzékenység, stb. - legalább egyikének-másikának megléte - nem tesz okossá egy nőt (v. férfit), kérdem én, h. akkor mi? Várom válaszod! :)

Nem igazán értem, h. a pszichotrop szó hogy jön ide...

"Pszichotrop szó jelentése, értelmezése:

az ideg és elmeállapotra ható, azt befolyásoló izgató vagy nyugtató szer. (görög, orvosi.)"

2016. nov. 15. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as bár a válaszom törölték, gondolom nekem címezted a kérdésedet. Azok az emberi tulajdonságok amiket említettél nagyon leamortizált állapotban vannak és nem azt a jelentéstartalmat hordozzák amit kellene. Az okosság nekem azt jelenti hogy ideális arányban van jelen az ember agyában a kognitív és az intuitív képesség mert ez a két alap tulajdonság a kreativitás nélkülözhetetlen eszköze. Ha ezen képességeket birtokolva alkotni képes valaki, bárki, teljesen mindegy hogy az élet melyik területén, az az okos ember számomra. A pszichotróp kifejezés nem más mint egy kis humor, szójáték, bár egy kötőjel valóban nem ártott volna hogy ne legyen összetéveszthető az általad leírt valós jelentéssel. A pszichopata és az entrópia szavak összeolvasztásából alkottam meg. Az entrópia kifejezés a jó néhány ember agyában meglévő pszichózis állapot eszkalálódására és irreverzibilis voltára utal. Mint egyfajta "költői hasonlat".
2016. nov. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!