A ti szemetekben milyen ember számít taszítónak, kiközösítendőnek?
igénytelenek
bzikat még elviselem, de az igénytelen embereket nem.
Az igénytelen, nihilista, mű és gyűlölködő emberek végtelenül taszítanak. Nagyon nem tudom elviselni, ha valaki sok felvett szokással próbál létezni, gondolom ismersz ilyen embert, aki egyszerűen nem tudja magát adni és nem valami álcából, hanem mert egyszerűen nincsen személyisége.
A gyűlölködés meg persze, ha valaki pesszimista, az nem feltétlen baj, elviselhetőek, de aki mindenben csak a rosszat látja, és például fajért, vallásért, nézetekért gyűlöl valakit, én azt alapvetően buta embernek tartom. Nem próbál alkalmazkodni, a dolgok mögé nézni. Szerintem minden ilyen embernek perifériára illene szorulnia.
Én ezeket találom visszataszítónak:
Ápolatlan emberek - ilyenből nagyon sok van.
A beképzelt macsókat, a melegeket, férfiakat akik női ruhát hordanak (leszbikus létemre) és azokat a férfiakat akik megcsalják a feleségüket.
Alkoholistákat és mindenféle drogosokat, plázacicákat, azokat a férfiakat akik 28 évesen otthon ülnek a gép előtt és soha nem volt barátnőjük. A magzatgyilkosokat, prostikat.
Akik undorító módon beszélnek a nőkkel, lekezelik őket. Gyerekeket, nőket megütnek; valamint mindenféle jobbereket.
Azokat a nőket, akik tűrik, hogy a férfiak megalázzák őket.
A motorosokat, bicikliseket, akik mindig a kocsik közt cikáznak, akár egy cirkuszi bohóc.
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!