Mit csinálnátok ha drogériában nem teszter terméket próbálna ki valaki (pl. szempillaspirál) vagy ha valaki leejt egy péksütit és visszarakja? Vagy megfogja kézzel és visszarakja?
Nekem mindhárom esetre volt példa.
Te örülnél ha elkapnál valami szembetegséget egy ilyen eset miatt? Vagy ha olyan zsemlét ennél ami a földön volt, ahol aznap átmentem ezren? Ha udvariasan elmondom akkor másnap ugyanúgy megteszi, ha ki kell fizetnie akkor lehet nem.
Na azért az "urak" is megcsinálják ugyanazt, amit a"prolik"!!! Sőt...
Na de engem százszor jobban idegesítenek azok, akik a többi vásárlót bámulják argus szemmel, ahelyett hogy vásárolnának.
Kinyitni én is nyitottam már ki. A legviccesebb az volt amikor egy nő aki épp kipróbálta azt mondta hogy azért mert allergiás a legtöbb spirálra. WTF??? Ha allergiás akkor az összetevőket nézze meg, vagy majd ha holnapra bedagad a szeme akkor mit csinál? Olyat is láttam aki a rúzst a száján próbálta ki. Ha előtte egy herpeszes kente magára akkor örülhet neki. Alap hogy kézfejen próbáljuk ki a termékeket. Sose lehet tudni ki kente magára előtte. Vicc.
És senki nem azt nézi, hogy más mit csinál, de van szemünk és látunk. Nem egy ló vagyok aki csak előre lát.
Ha látom a zsömlét hogy visszarakja akkor lehet kiveszem más ne egye meg, a szempilla spirálért még nem biztos hogy szólnék, de én is azon típusok közé tartozom aki nem érzékeli a környezetét ha nem akarja. Vásárláskor én is többnyire a saját gondolataimba vagyok merülve, és ha csak nem az orrom előtt konkrétan csinál valaki valamit akkor nem veszem észre.
Erre viszont kár beszólni mert mások vagyunk. Ezzel a képességemmel a munkámban nagyon is tudok érvényesülni. Te pl jó lennék biztonsági embernek vagy mittom én :D
Amúgy a barátom is ilyen. Mindent észrevesz, meglát. Én nem.
9, Köszi a választ, de nem erről van szó. Engem csakis azért zavar és azért nem veszek ilyen helyen olyan terméket amiből a teszter kibontható, mert nem szívesen használnám amit más magára kent előtte.
Érted a lényeget? Te használnál olyan terméket amit más vadidegen használt? Ez nem elvi kérdés részemről hanem belegondolok, hogy mi lenne ha azt nézném ki magamnak amit más kipróbált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!