Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
6.-os vagyok, 11 éves. Van egy barátnőm, szintén 11 éves. Tavaly 2. félévben kezdett el pasizni(!). 10-nél szerintem több pasija volt eddig. Ez nem normális. (Van egy másik barátnőm, neki most van egy fiúja, aki az első. Ők annyira odavannak a barátjukkért, aztán én vagyok a régimódi, hogy 11 évesen (!!!) még nincs barátom! Hát álljon már meg a világ!) Kicsit ribisen viselkedik. Alapozót rak fel, szempillaspirált, a körmeit jól látható körömlakkal festi. Mindemellett nagyjépű. Kicsit molett, bár van alakja. Egész szép, láttam nála szebbet, de azért szép. A pasijaival mindig henceg, hogy nézd ő a 164.!... Vicces, bár néha annyira el van telve magától, hogy átcsúszik az irritáló kategóriába. Ez igaz a másik barátnőmre is. A kérdés a következő: Szerintetek ez normális? Ezt kell csinálni általános iskolában? Szerintem marhára nem, lehet velem van a baj, de szerintem ez túl korai.

2013. okt. 25. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, ez nagyon nem normális!
2013. okt. 25. 23:07
 2/12 anonim válasza:
szerintem se nagyon nagyon nem, és jó észrevételeid vannak :D
2013. okt. 25. 23:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, te vagy a normális és nem a barátnőid... Most perpill örülök, hogy léteznek még normális lánykák. :P És nem, nem vagy régimódi. Ez így teljesen normális, hogy 11 évesen nem pasizol. Én 16 évesen kaptam életem első csókját pasitól, a barátnőim akkorra már mind elvesztették a szüzességüket de én tojtam rá. :D
2013. okt. 26. 06:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt hogy érted, hogy ,,pasizik"? Megfogják egymás kezét? Csókolóznak? Puszilkodnak? Minden nap randiznak, vagy mi? Ugyan mit csinál egy 11 éves kislány a pasiajival? És tényleg szeretik egymást vagy csak divatból járnak? Mert ezt nem értem. Még sminkelnie se kéne, nemhogy pasizni.
2013. okt. 26. 08:29
 5/12 anonim ***** válasza:
egyáltalán nemnormális
2013. okt. 26. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Elsős tesóm osztálytársának is pasija van..hát igen ez a mai világ!

Nekem az oszt.társaim 4.-ben kezdtek el pasizni azóta rengeteg volt mindnek.

2013. okt. 28. 06:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocsi csak véletlen elküldtem:D na szóval nekem 15 éves létemre nem volt egy pasim sem pedig sokan próbálkoztak de szerintem még fiatal vagyok ehhez:D a mai 11-12 évesek sajna ilyenek épp ezért is csodálkozom rajtad:D jó tudni hogy vannak még értelmes emberek!!:D (amúgy csodálkozom hogy nálad csak 1-2 ilyen van mert nálunk kivétel nélkül mindegyik ilyen!:/)
2013. okt. 28. 07:02
 8/12 anonim válasza:

Már megbocsáss, de ahogy leírtad őt, nem úgy néz ki mintha annyira a barátnőd lenne. :D Ha pedig nem az, akkor tojj rá egy nagyot, mert ő fogja megszívni, és nem te.

17/F

2013. okt. 29. 17:01
 9/12 A kérdező kommentje:

4/8

Hát, facebook-on ismerkedik, néha találkoznak, mert nincs rá mindig alkalmuk. Például legutóbbi fejlemény, hogy volt egy szájrapuszi. Nem csók, csak egy puszi ajakra. Hát, azt mondja, hogy imádja, meg hogy annyira szerelmes, meg ő a háttérképe, de szerintem nem egy összetett kapcsolat....

2013. okt. 30. 12:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Azért, mert kifejtem a véleményem, még a barátnőm. Megkérdeztem tőle finoman, hogy ő mit gondolna magáról más szemszögéből és azt mondta, hogy egy r....cnak gondolná magát és ő ezzel tisztában is van. Mondtam neki, hogy szerintem ezzel még várhat, azzal jött, hogy mennyire jó érzés, meg hogy van valakije, akiben bízhat, stb.
2013. okt. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!