A barátnőm inkább a fiút választotta. Normális ez?
Ma nagyaon összeveszetm a barátnőmmel és az egyik haverommal.szerintem létezik fiú lány barátság és ezt azért említem mivel a barátnőmmel és a haverommal mentünk.közbe mind a hárman hülyültünk.meg minden.én felvettem a kapucnis felsőm de mivel nyújtózkodtam kilátszott a naciból h milyen színű a bugyim.a haverom elkezdi:
"sárga a bugyid"
ez csak eddig tartott volna csak hogy a téma tovább húzódott mert az édes kis barátnőcském még be is állította ahaveromnak hogy a bugyimon macik vannak.a kis ribi.ezután megsértődtem mert hogy a francba tehetett velem ilyet:( elfordultam és elindultam köszönés nélkül.nem vártam h utánamkiabáljanak de azért minimum ezt megtehette volna legalább a haverom.és nem is kiabáltak utánam hanem még a barátnőm röhögött rajtam egy sort aztán elment a haverommal.és a leggázabb hogy a barinőmnek nem is a haverja az én haverom.a barátnőm csak szerelmes belé és impotálni akart neki.hát ez azért szerintem a fiú szemébe is röhejes lehetett hogy a barinőm inkább őt választotta és vele ment.hát szerintem is..
"a kis ribi."
Mondod te, aki az utca közepén mutogatod a fehérneműdet...
Na kisasszony, remélem ennél sose lesz nagyobb bajod az életben.
Jegyezd meg, hogy a műsorodra senki nem kíváncsi. Nem tudom hány éves lehetsz, de a sértődés, köszönés nélkül továbbállás kb 5 éves szint.
Te hagytad ott őket, ők meg vidáman továbbsétáltak, le..va hogy Te duzzogsz.
Nem vagy te királylány, hogy utánad rohangáljanak amikor a kicsi lelked úgy érzi sértődötten tovább kell állni.
Jegyezd meg, hogy az élet már nem óvoda. Ha továbbállsz, akkor ott is hagynak. Ha marad a hisztid, a barátaid elkopnak.
Hát igen, neked is tetszik a srác ha ilyen kis hülyeségen megsértődtél és cikinek érezted a beszólást. Én nekem ha a haver beszól, akkor én visszaszólok simán és ezt poénra fogtam volna. Jól írták, miért nem mondtad neki: nahát, te a bugyimat nézegeted? Mééég ilyet, még ilyet...!
Különben mi van abban ha macis a gatyád?
Gondolom elég fiatalok vagytok még, hogy ilyen helyzet elő állt és így lett megoldva. Majd te is nevetni fogsz ezen szerintem később! Legyen humorérzéked!
Ez most komoly?!
Az én reakcióm valami ilyesmi lett volna: Hihi-haha kapjátok be,és röhögünk tovább aztán témaváltás. Iyen fa**szságon besértődni úristen.
Szerintem te itt inkább féltékeny vagy a barátnődre, mert neki sikerült elsütnie egy poént a srác előtt aki tetszik neki, ÉS neked is. Ha igazi haverok lennétek nem vetted volna ennyire magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!