Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális a viselkedésem?...

Normális a viselkedésem? Szeretek ilyeneket csinálni, csak retardáltnak hisznek.

Figyelt kérdés
Na valamit magamról: itt a gyk-n sokszor tiltottak már,amikor újabb és újabb profilokat csináltam,akkor írogattam a többi embernek,hogy: ,,Na tudod,hogy ki vagyok,tudoood,ugye tudoood?'' És hát persze,hogy nem írnak nekem vissza,de megsértődök.Facebookon magamnak szoktam írogatni,a másik profilomból be,másikba ki,és így megy a csevegés. (erről nem tud senki,csak én,meg a másik én).Sokszor (való életben is) beszélek a szüleimmel,akkor azt mondják,hogy lefárasztom őket,ezért sokszor nem is figyelnek rám.Azért is,mert hülyeségeket csinálok: eljátszok egy wc papír gurigával,belefújom a tejszínhabot a szemembe,sokat eszek,vmikor hányásig,kaktusszal bökdösöm a családomat,elbújok az ajtó mögé és megijesztem a szüleimet,röhögőgörcsöt kapok az utcán,pez cukorból várat építek,repülőt szoktam hajtogatni a nyeretlen lottó szelvényekből,összeszedek minden bogarat,aztán azokkal eljátszok,csap alatt szétszerelem a lefolyót,aztán összerakom.Pszichológushoz vittek már emiatt,de rájött az 5 perc röhögés és nem tudta folytatni a munkáját,viszont adott egy olyan tanácsot,hogyha valaki mond valamit,amivel megbánt,akkor azokat írjam le egy papírra és utána dobjam ki.Na én megfogadtam a tanácsát,miután végeztem jegyzeteléssel,kidobtam,de előtte széttapostam,ugráltam rajta,leköptem,elégettem,utána még párszor megtapostam a megtépett,nyálas elszenesedett galacsint.Általában magammal szoktam beszélgetni,röhögök sokat,de szánalmasnak tartom.Hogyan tudnék megváltozni,hogy komolyabb legyek? 15 éves vagyok.Anyukám szerint 5.Pedig egy 5 éves nem tudna olyan szép orosz repcsit hajtogatni!
2016. okt. 31. 15:30
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:

Szerintem ennek az az oka, hogy egyrészt túlteng benned az energia, másrészt túl sok időd van, harmadrészt mert a szüleid tojnak rád, ezért önkéntelenül is egyre feltűnőbb dolgokat csinálsz, hogy figyeljenek már oda rád.

A felsorolt tevékenységek egy részével szerintem semmi baj nincs, hajtogass repülőt meg építs pez-várat stb. de azokat hagyd ki, amivel terrorizálod a körülötted élőket (pl. a kaktusszal szurkálást meg az ijesztgetést). Továbbá a galacsinokat is nyugodtan alázd, nem ártasz vele senkinek. Sportolsz valamit? Mert kellene, hogy a fölös energiákat levezesd vagy járj szakkörre, foglald le magad, hogy ne unatkozz ennyire. Hidd el, ha békén hagyod a szüleidet, előbb utóbb ők is elkezdenek figyelni rád.

2016. okt. 31. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:

A hozzászólásaid alapján te nem akarsz változtatni.

Sajnálom.

2016. okt. 31. 21:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már kamu?! Nem találnék ki ilyeneket,értelmetlen lenne...Amúgy sportolok,de csak súlyzós edzés,amitől szétmegy a hátam,pedig csak 30 kg összesen.Nincs sok időm,túl gyorsan elmegy egy nap. :(
2016. nov. 1. 00:21
 14/19 Metionin ***** válasza:
Próbálj ki valami pörgősebb edzést, ahol sokat és gyorsan kell mozogni, pl. zumbát vagy spinninget, vagy van az ahol a lábukra erősített eszközzel ugrálnak (nem jut eszembe a neve, de valami kangoo vagy efféle).
2016. nov. 1. 14:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Azoknak nincs értelme :D Meg gyúrok egy jó ideje,azt nem váltom le semmire,nem ugrabugrálok.Amúgy ha nagyon álmos vagyok,akkor is képes vagyok felidegesíteni bárkit 1 percen belül :D Nem tudom miért vagyok ilyen,nem unatkozom,és nem is vagyok valami energikus...
2016. nov. 1. 14:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Kamu. Vagy tényleg ilyen fogyatékkal élsz? Szegény szüleidnek nehéz lehet. Legalábbis olyankor minek képzeled magad, amikor kaktusszal bökködöd a családodat és ijesztegeted szüleidet?

Még jó, hogy csak egy gáz poén a kérdés, nem tudom, tudna elviselni egy ilyen lányt.

2016. nov. 26. 19:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs értleme az energialevezető spotoknak? Agyam eldobom :D mert a pez-váraknak annyi értelmük van xD
2016. nov. 26. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:

" 15 éves vagyok.Anyukám szerint 5.Pedig egy 5 éves nem tudna olyan szép orosz repcsit hajtogatni!"

😀😀😀😀😀😀😀😀

De jót kacagtam. 😄 Én imádlak! 😘😁 20/L

2016. nov. 26. 20:25
 19/19 anonim válasza:
Valószínüleg autista vagy csak nagyon retardált.
2016. nov. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!