Normális a viselkedésem? Szeretek ilyeneket csinálni, csak retardáltnak hisznek.
Szerintem ennek az az oka, hogy egyrészt túlteng benned az energia, másrészt túl sok időd van, harmadrészt mert a szüleid tojnak rád, ezért önkéntelenül is egyre feltűnőbb dolgokat csinálsz, hogy figyeljenek már oda rád.
A felsorolt tevékenységek egy részével szerintem semmi baj nincs, hajtogass repülőt meg építs pez-várat stb. de azokat hagyd ki, amivel terrorizálod a körülötted élőket (pl. a kaktusszal szurkálást meg az ijesztgetést). Továbbá a galacsinokat is nyugodtan alázd, nem ártasz vele senkinek. Sportolsz valamit? Mert kellene, hogy a fölös energiákat levezesd vagy járj szakkörre, foglald le magad, hogy ne unatkozz ennyire. Hidd el, ha békén hagyod a szüleidet, előbb utóbb ők is elkezdenek figyelni rád.
A hozzászólásaid alapján te nem akarsz változtatni.
Sajnálom.
Kamu. Vagy tényleg ilyen fogyatékkal élsz? Szegény szüleidnek nehéz lehet. Legalábbis olyankor minek képzeled magad, amikor kaktusszal bökködöd a családodat és ijesztegeted szüleidet?
Még jó, hogy csak egy gáz poén a kérdés, nem tudom, tudna elviselni egy ilyen lányt.
" 15 éves vagyok.Anyukám szerint 5.Pedig egy 5 éves nem tudna olyan szép orosz repcsit hajtogatni!"
😀😀😀😀😀😀😀😀
De jót kacagtam. 😄 Én imádlak! 😘😁 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!