Normális a viselkedésem? Szeretek ilyeneket csinálni, csak retardáltnak hisznek.
Valami hiányzik az életedből.
Szerintem amúgy is van egy izgi személyiséged, csak ez még fokozódik, hogy keresel valamit, vagy valamiben valamit.
Szerintem!
Te egyszerűen unatkozol.
Nem mondtam vele sokat gondolom te is tudtad.
Viszont.
Ez a világ működik valahogy, vannak benne szabályok értelmes és kevésbé értelmesek, de be kell tartani és kész.
Nem végzed el a nagydolgodat az út közepére, mert ha a gyerekeiddel sétálsz majd és próbálod őket értelmes embernek nevelni, akkor te sem szeretnéd azon az úton végigvezetni, ahol sok-sok guggoló ember látszik és elég büdi is van hozzá.
Vagyis az ember végzi a dolgát, ahogyan kell. Emellett lehet másként gondolkodni, mint az átlag, de attól még nem állítanak neked mellszobrot, hogy egy picit magasabb az iq-t az átlagnál és ezt 15 évesen így reagálod le.
Ha már tényleg jó fej és okos na meg ügyes vagy, akkor vidd valamire!
Valamiben legyél igazán jó! Bizonyíts magadnak!
Valamint ne akarj hajléktalan felnőtté válni, tehát élj a szabályok szerint, a szabadidődben pedig válj igazán jóvá valamiben, azzal akarj kitűnni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!