Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol van a tisztelet, es mi az...

Hol van a tisztelet, es mi az ami megbecsulesnek szamit?

Figyelt kérdés

Ha ferfiak ismerkednek nokkel kapcsolatban,akk en masokon foleg magamon is eszrevettem ,h az elso dolog amit megnezek a masikon az a kulso! En ugy gondolom ,h az sok mindent elarul(HAT).

Mondjak es mondom is ,h a szepseg mullando a belsoben van az ember amit mindenki merlegre tesz es eldonti ,h kiben van a tisztelet, megbecsules a szemelyisege irant.

Szamomra egy komoly kapcsolathoz nem eleg egy noben ha szimpatikus nekem,ugy gondolom ,h alkalmankenti kapcshoz is keves a szimpatia,mivel az ember onmagabol tobbet is adhat,amivel az egesz dolgot gazdagabba teszi.Ezert is fontos szamomra az ismerkedes,h jobban megismerjuk a masikat,oldottabb hangulat legyen,es tobbet tudjunk adni magunkbol.

Persze a szimpatia alap,ket ember kozott mi tuz ahoz ,h ismerkedjeknek akar csak a szerelem ,h szeretet alakuljon ki.

A nokhoz szolnak kiknek legnagyobb fegyveruk sajat maguk a ferfiak TEKINTETEBEN,h mikent lassak ezeket a dolgokat,mi az ami nekik elvaras...azokrol a dolgokrol beszelve ami erkolcs,mi minden normalis kulonbozo ember szamara mas, vagy hasonlo dolgokon alapszik.

Hogyan latjatok ezeket a dolgokat? Mi az amit minimum elvartok a masiktol? Mik az elvarasaitok egy kapcsolathoz,legyen az alkalmankent,vagy komoly.

2016. okt. 29. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A nő akkor fog tisztelni ha erős a keret megtartásod és nem adod át neki a kontrollt.

És persze ha rendesen megdugod,úgy hogy elélvezzen veled.

Ezek után fog odafigyelni rád.

2016. okt. 29. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Számomra a közös játékszabályok felállítása és betartása az ami fontos. Ebbe beletartozik a hűség és egyéb minden. A közös játékszabály akkor íródik meg, ha a "játszópartner" is megfelelőnek tűnik, és ugyanezt a játékot akarja játszani.

A szimpátia amiről te beszélsz maga a felület amit karcolgatsz. Csupán ugyanannyit ér mint a külső, csak egy kis plusszal. Ez még mindig a tetszik nem tetszik kérdése. Egy kapcsolathoz ez még édes kevés. Ez csupán a felirat az étterem ajtaján, ahova még nem léptél be..

2016. okt. 29. 18:33
 3/5 A kérdező kommentje:

A masodik valaszolo 2/2...nagyon tetszett amiket elmondtal! 1et ertek a meglatasaiddal.

Az elso valaszolonak uzenem ,h fontos a sex de nem minden!

En nem lennek iranyito tipus,nem vok dominans,es a kozos megertesre,kompromisszumra lennek hajlando,ami nekunk jo.

En ugy gondolom egy kapcsolat egymas megerteseben alapszik,amihez a tisztelet es a szeretet kolcsonossege jarul hozza.

Visszaterve a sexhez.ha nem elegitem ki amit mondott az elso valaszolo,nem hinnem ,h az eldontene egy kapcsot.

En ugy gondolom ez mar szemelyiseg kerdese is es a kapcsolat szinvonalan is mullik.

Pl.megcsal azert mert nem vagy jo az agyban.

Ilyenkor az ember kielegitetlen es gyengesegbol csal meg masokat,vagy azert mert nem tiszteli,szereti partneret annyira egy felrelepes eseten ,h nem erdekli az a dolog ha partnere megtudna es fajna neki.

Lehet valaki szerelmes es csalhat meg masokat!

De en ugy gondolom ,h annak az embernek az ertekrendjevel vmi nincs rendben masokra nezve.Szerintem az olyan ember konnyu eset es osztonos.

En hiszem ,h megertesben van a kapcsolat erossege,ami az egesz partnerseget jelenti.

2016. okt. 29. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:

de amiről te beszélsz az a kapcsolat ami a sokadik menet.

oda el is kell jutni előbb.

az elején pedig az kell amit írtam.

a megértés a kompromisszum akkor jön amikor már bizonyítottál te is és a csaj is és már kialakult a kapcsolat.

ha a legelején vagy ilyen az ismerkedésnél,azt a legtöbben gyengeségnek,irányíthatóságnak,kontroll átadónak,pipogyaságnak veszik.

a megcsalás meg nem a gyenge dugás miatt szokott történni női részről.

férfi részről általában igen.

női részről amit én észrevettem azért szokott történni,mert a férfi elveszíti a tekintélyét a nő előtt,irányíthatóvá manipulálhatóvá válik,ettől a nő megundorodik és keres egy olyat akit nem tud irányítani aki mellett újra nőnek érezheti magát.

2016. okt. 30. 02:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Ertem az egyeni velemenyedet,de ugy gondolom ,h ahogy a szimpatia ugy a ferfi karaktere is relativ minden ember ,hetero no szamara.

A gondolatod helyesnek tartom...mivel szerintem is a ferfi az erosebb nem aki iranyit es betolti ezt a szerepet amirol beszeltel,ugy erzem van valosagalapja amiket mondasz a nemi mentalitast illetoen.

Szep gondolatok...

2016. okt. 30. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!