Ti szoktatok facebookon / instagrammon / hasonló oldalakon "tisztelet like-olni"?
Figyelt kérdés
Nem ez a neve, ezt csak én adtam neki.
Arra gondolok, amikor egy ismerős, barát, lány barát, barátnő felteszem egy képet vagy egy videót magáról, ami egyébként rossz lett ( vagy csak a kép/videó, vagy maga az ember is csúnyácska ), de ti like-oljátok vagy akár kommenteltek is, mert hát csak ismerősről, barátról, stb-ről van szó.
Szoktatok ilyet csinálni?
2016. okt. 12. 20:58
1/5 anonim válasza:
Én nem, csak azt likeolom ami valóban tetszik
2/5 anonim válasza:
Néha megesik, ha tudom az illetőről, hogy éppen depisebb napja/időszaka van, persze ezen felül próbálom kihúzni belőle élőben vagy messengeren, hogy mi baja, és feldobni az illetőt. De ha minden rendben megy, akkor csak akkor, ha tényleg tetszik.
4/5 anonim válasza:
én még azt se likeolom ami tetszik...
5/5 anonim válasza:
Csak ilyen like-okat adok. Ha ránézek a facebook/insta feedemre, 90 művészkedős, de egy kaptafára készült szarrá filterezett tájképet, és kétszer ennyi szelfit látok. Már unalmas, egyik se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!