Csak én mászok a falra az "időseket tisztelni kell" szövegtől?
Már nem azért...de szerintem ez egetrengető hülyeség. Sokkal jobban tisztelek egy 15 éves taknyos gyereket aki mondjuk ápolja a beteg anyját és már most megtanult főzni a húgára (csak példa volt) mint egy olyan időset aki ha idegességében megbántja a 10 éves unokáját nem kér tőle bocsánatot. Igen, valóban egy kisgyerek de ha az idős a hibás akkor miért nem kér bocsánatot?
Vagy pl egy megtörtént eset. Buszban mindig odaadom a helyem az időseknek. Megtörtént már az, hogy míg én álltam, az idős szépen elfoglalta a külső ülést és így más aki állt se tudott leülni...
Miért kell tisztelni csak azért mert már sok éve koptatja a föld felszínét? Nem inkább azért kéne mert bölcs? Vagy okos? Vagy becsületes?
És ha ezt nyíltan kimondom én vagyok a f*asz. Ezért inkább hallgatok, de azért kíváncsi vagyok, csak én gondolom így ezt?
Van igazsag abban amit mondassz...
Tapasztalat...
Ha en a taskam lerakom a mellettem levo ulesre, akkor a nenike rogton elkezd reklamalni meg ra akar ulni a taskamra, de kozbe van meg hely a buszon...😂
De ha a nenike lerakja a szatyorjat a mellette levo ulesre akkor az nembaaj, hat o mar oreg, o megteheti...
Maskor be is szoltam egy nenikenek hogy a szatyornak is van jegye? :P
Ugyhogy nem, nem vagy egyedul...pacsii✋
#8:
Nos, én a helyedben örülnék, hogy nem találkozom velük gyakran. :D
Teljesen egyetértek veled. Viszont ezt nem szeretik hallani. Nagymamám előtt fejtettem ki ezt az álláspontot, aki amúgy nagyon jó fej, meg közeli kapcsolatban vagyunk. De ebben még ő is a régi rend szerint gondolkozik. Na nem magának követeli ki ezt, hanem mikor mondjuk az anyósomról mesélek neki, hogy milyen bunkó és mennyire undorítóan beszél a fiával.
Szóval ez a vélemény dolog olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A legtöbb ember olyanokkal veszi csak körül magát, vagy olyanokkal beszélget szívesen, aki maximálisan egyetért vele és bólogat mindenre, így nem kell soha önvizsgálatot tartaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!