Miért büszkék arra az emberek, hogy mennyire bírják a piát?
Figyelt kérdés
Van 2 olyan ismerősöm, akik arra büszkék hogy mennyire bírják a piát? Folyton erről beszélnek meg, hogy mennyire basztak be stb.... Meg hogy a gyümölcsös sör üdítő, de mikor veszek a felét megissza, a sima Kőbányaiból alig iszik.2016. okt. 29. 09:51
11/16 piriiiii válasza:
Tovább fűzhetném spirituális, kifejezetten filozófiai irányba a gondolatomat...
13/16 anonim válasza:
Nem tudom, pedig már milliószor megkérdeztem azt a két barátnőmet, akik ilyenek. Az egyik egy hónapja töltötte a 14-et, a másik pedig egy hónap múlva fogja. (13/l vagyok)
14/16 anonim válasza:
"Meg hogy a gyümölcsös sör üdítő, de mikor veszek a felét megissza, a sima Kőbányaiból alig iszik."
Igyanak előtted meg 50%os házi pálinkát (minőségi is lehet) kb fél litert + egy kis sör mellé hogy "keverje", ezután kérdezd őket mennyire bírják a piát....:)
15/16 anonim válasza:
A pia bírására és a farok méretére hülyeség büszkének lenni.
16/16 Phoney válasza:
Hát, mindenki arra büszke, ami van neki... egyeseknek csak ez van.
Volt egy haverom, akinek ha azt mondta valaki, hogy csak 10 (15, 20...) felestől rúg be, akkor mindig azt válaszolta, hogy „Én még kettőtől 8-)”. El lehet dönteni, kinek jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!