Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért büszkék arra az emberek,...

Miért büszkék arra az emberek, hogy mennyire bírják a piát?

Figyelt kérdés
Van 2 olyan ismerősöm, akik arra büszkék hogy mennyire bírják a piát? Folyton erről beszélnek meg, hogy mennyire basztak be stb.... Meg hogy a gyümölcsös sör üdítő, de mikor veszek a felét megissza, a sima Kőbányaiból alig iszik.

2016. okt. 29. 09:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert szánalmasak, ebben mérik a "menőséget".
2016. okt. 29. 09:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írta: Azt hiszik ettől lesznek majd menők.
2016. okt. 29. 10:16
 3/16 piriiiii ***** válasza:
0%
Nem tudom, a büszkeség egy rettentő dolog, mindegy, mire büszke az ember.
2016. okt. 29. 10:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Én is jól bírom és nem hogy büszke nem vagyok, konkrétan utálom ezt magamban, hiszen rohadt sokba kerül hogy olyan hatást érjek el vele, amit szeretek...:D

Amúgy mindenki azzal menőzik, amivel tud. Valaki szeret inni akkor ő azzal, hogy mennyire bírja a piát, de ez az ember valószínűleg az élet más területein (suli, munka) nem a legjobb.

Van aki azzal menőzik, hogy mennyire jó matekból, aki 4-es dogát ír azt már hülyének nevezi és dicsekszik azzal, hogy ő tanulás nélkül hibátlanra írja még az érettségijét is. Na de neki sose volt rendes párkapcsolata, jó baráti társasága, mert úgy érzi, senki nem ér fel az ő szintjéhez, meg a többi ember se szívesen beszélget vele, ha ilyen lenéző.

Ezt a két dolgot két ismerősömről írtam, ők ilyenek, tehát nem csak kitalálom.

Csak az dicsekszik amúgy, akik megtalálták azt az egyetlen, vagy maximum két dolgot, amiben kiemelkedően jók és ha ezeket hangoztatják, akkor senki nem fogja észrevenni a hiányosságaikat, mert arról nem beszélnek. :)

2016. okt. 29. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
#3 nem , nem mindegy. Aki arra büszke mert bírja a piát az lúzer, aki meg arra, hogy épített egy céget és 100 embernek biztosít átlag feletti jövedelmet az menő!
2016. okt. 29. 12:45
 6/16 piriiiii ***** válasza:
Nem hiszem, de legyen úgy.
2016. okt. 29. 12:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Ezt én se értettem soha.

Ráadásul az hogy mennyire bírod a piát két dologtól függ:

1. Mennyire vagy hozzászokva. Ugye az alkohol egy méreg a szervezetnek. A mellékhatása amiért az emberek isszák ennek a következménye. Ha a szervezet rendszeresen kap belőle idővel jobban kezeli. Ezért is kell egyre több hogy valaki berúgjon.

2. Milyen arányú a testzsírszázalékod. Az alkohol zsírban oldódik. Minél több van belőle a szervezetedben annál könnyebb átalakítania.

Szóval hogy jól bírd a piát a legjobb ha egy kövér alkoholista vagy.

2016. okt. 29. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:
A kis ku kik puha p#csök,legalább vagánykodhatnak valamivel.
2016. okt. 29. 13:31
 9/16 anonim ***** válasza:
6. Miért nem, kifejted?
2016. okt. 29. 18:56
 10/16 piriiiii ***** válasza:

Mert értelmetlen bármire is büszkének lenni, ráadásul a büszkeség elvakíthatja az embert. Ez egy felesleges érzelem. Nem ugyanaz, mint az önbizalom, vagy az, ha az ember tisztán látja a saját képességeit (és hiányosságait). A büszkeség az kivagyiság. Nincs értelme.

Inkább az a kérdés, hogy érték terén melyik van magasabb színvonalon, az, ha az ember minden második nap jól bebaszik, vagy az, ha épít valamit, ami hasznos. De büszkének lenni bármire is... ráadásul még az emberek közötti kapcsolatokat is elrontja. Nincs semmi célja a büszkeségnek.

2016. okt. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!