Miért lehetett ennyire ez hatással az életemre?
Ilyenkor túl kell lépni az ilyen dolgokon, nem szabad leragadni a múltban! Próbálj megbocsájtani azoknak az embereknek, és gondolj arra, hogy nem mindenki ilyen. Vagyis nagyon-nagyon sok mindenki nem ilyen! Közelebbi barátaiddal is csendes vagy? Vagy csak idegenekkel?
Ez a változás pedig, lehet, hogy nem is azért van, mint amit leírtál. Az emberek állandóan változnak, és lehet, hogy szimplán a te személyiséged is megváltozott. :) Próbáld elengedni a haragot, jobb lesz minden.
A Te életed és Te beszéled magadba jobban hogy "cseszeget a világ"...
Képzeld anyám hülyesége miatt össze vissza költöztem...folyton új helyek (ovi/iskola...) a kapcsolataira mindig ráb€%sztam pl mostohám 7évesen bevert úgy hogy orrom eredt amíg anyám dolgozott stb... Mesélhetnék.
Nem úgy fogom fel, hogy elbaszták a életem mivel ez már csak múlt, hanem úgy hogy van okom gyüllölni őket s jobb emberré vállni, hogy irigyeljenek a hátam mögött.
Én is csendes vagyok, magamnak való művész lélek, de ha bárkivel kell beszélgetni vagy leszólítanak kinyitom a számat, anno amikor meg suliba rám szálltak a nagyobban "nah van egy csendes egymagában lévő, menjünk basztatni" ...ohh ember ... Nem az a kutya vagyok aki ugat de nem harap, pont az ellentetje, ha basztatnak. Egyesével levadásztam őket, amikor csoportba voltak akkor meg megmondtam: Mivan, csak csoportban nagy az arcotok?!
Leszálltak rólam, társaimmal elvoltam, de inkább más osztályokból szedtem össze az értelmes kis kört.
Jelenleg meló helyen elégedettek velem annak ellenére, hogy csendes vagyok s olykor olykor hozzá fűzök valamit az adott témákhoz.
Aki ez a csendes dolog miatt basztat valakit az egy retardált alacsony IQ val rendelkező alja nép. XD
S attól, hogy csendes vagy 90%ban a maradék 10%ban ha kell igenis állj ki magadért a bunkókkal szemben, vagy ha valaki leszólít legyél nyitott felé és már nem "cseszeget a világ"...
Hány éves is vagy?
Vannak nagyobb problémák az életben, mint ez, elhiheted. Amiket én hallok látok kollégáktól akkor mindig mondom magamban: hozzájuk képest arany életem van.
(kollégák idősebbek 30-60 közöttiek s tudnak mesélni, de szerintem sok más ember)
23-n
Miért lehetett ennyire ez hatással az életemre?"
Mert te is leragadsz dolgokon, mint én anno s nem állsz ki magadér. Változtass önmagadon. (az emberek, köztük én is sokszor beleesünk önmagunk csabdájába, amit igazából vsak mi ismerünk és csak mi oldhatjuk meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!