Van olyan fiatal férfi, akire egyáltalán nincs hatással egy olyan eset, amikor lehetett volna szex de nem állt fel neki?
Figyelt kérdés
Ez mindenkire hat kivétel nélkül?2015. febr. 5. 14:12
1/5 anonim válasza:
Elég kínos dolog, az már részletkérdés, hogy melyik félre jobban.
2/5 anonim válasza:
Általában nem! Szerintem keress fel valami orvost, mert szövődményei lehetnek a dolgoknak pl depresszió
3/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, később megdugtam a csajt, nem okozott lelki törést.
4/5 anonim válasza:
Nem volt még, hogy ne állt volna fel, amikor helyzetbe került. Olyan volt, hogy a harmadik menetet már nem bírta, holott én azt beígértem. Aztán kapott a lány egy jó kis orált, később meg megkapta emígy is.:)
22f
5/5 anonim válasza:
Rám nem, mert olyan csajnál, akit komolyan vettem, annál az vált szokásommá, hogy megbeszéltük hogy első alkalommal csak petting legyen, hogy ne görcsöljünk rá a témára, aztán persze ha jól alakultak a dolgok haladtunk tovább.
Egy éjszakás csaj nem volt túl sok az életemben, feléjük nem volt megfelelési kényszerem. Ezek szintem alatti csajok voltak jellemzően. A kicsit megdugtam szövegemen sokszor derültek haverjaim, buliban kicsit ittasan gyakran előfordult, hogy elkezdtük a csajjal, de közben lekonyult és elaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!