Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy épül fel egy napotok,...

Hogy épül fel egy napotok, mik a napi rutinok?

Figyelt kérdés
Az érdekel, miket csináltok, időben mire mennyi időt szántok, mennyire megy? Mivel motiváljátok magatokat egy adott dologra? Kort nemet is kérek
2016. okt. 27. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi mérnökök ilyen szürkék vagyunk... :D
2016. okt. 28. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
De legalább jól keresünk... JA, NEM! :D
2016. okt. 29. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:
igen, én se ne aggódj... :D
2016. okt. 31. 14:40
 14/14 anonim ***** válasza:
En ötkor kelek, elmegyek futni. Ez olyan fel es egy ora kozott van. Mire visszaerek a parom altalaban megcsinalja a reggelit. Gyorsan rendbeteszem magam, zuhany, smink stb. Felkeltjuk a kisembert, kozosen megreggelizunk majd keszules az ovira. A naptol fuggoen vagy en, vagy a parom viszi ot. En 8, fel kilencre jarok dolgozni, de viszonylag sokat kell utaznom. A paromnak valtozo, eleg kotetlen a munkaideje. 8-10 orat dolgozok, mint projektvezeto majd irany haza. Ezalatt a nagyi, a batyam, a parom vagy a bebiszitter megy a gyerkocert. Ha hazaertem gyorsan jatszos ruha es megprobalok minosegi idot eltolteni a fiammal. Jatszunk, tanulunk, sutunk valamit. Ha a parom otthon van, akkor o foz valami finomat. Ha nem vagy fozok vacsit, vagy rendelunk (ez a gyakoribb). Majd a kisember aludni megy, mi meg osszebujunk. Ilyenkor hajat mosok, tanulok egy kicsit, tornazok, vagy olvasok, takaritok. A parom gitarozik. Olyan ejfel korul kerulok agyba. A szervezetem raallt a napi 5 ora alvasra, valahogy faradtabb vagyok ha tulalszom magam. 26N
2016. nov. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!