Kilencedikesek! Milyen volt az első napotok?
Az osztály normális. Rájöttem, hogy az egyik osztálytársam ugyanarra lakik mint én, ezért együtt jöttünk haza és jót beszélgettünk. :) Az épület elég nagy, ezért könnyen el lehet tévedni.(magamból kiindulva) Holnap kíváncsi leszek a tanárokra, mert még csak az osztályfőnökökkel találkoztam.
A mai nap egész nyugis volt, de gondolom teljesen más egy normális tanítási nap. Majd holnap kiderül. 😸
(Nagyban megnehezítette az a helyzetet, hogy nem volt gólyatábor)
Számomra túlélhető volt...
Senkit sem ismerek.
Sokat nem beszéltem, két emberrel váltottam 2 szót és ennyi. Csak néztem ki a fejemből...
Talán holnap veszem a bátorságot és odamegyek valakihez, csak hát az a baj, hogy nagyon sokan vannak olyanok akik ismerik egymást, mert egy iskolából jöttek. És vannak olyanok is, akik folyamatosan telefonoznak, egyedül, én meg nem szeretnék bunkó módon odamenni és megzavarni őket.
Szóval, remélem holnap megismerek pár embert.
A góyatábor miatt a lányokkal elég jól elvoltam, viszont még egy ottani, kicsit félreérthető mondatom miatt az egyik fiú szerintem már hülyének néz. Biztos vagyok benne, hogy 1 hét múlva már ő lesz a társaság közepe, és az elég ciki lenne, ha kitalálnák, hogy én beleestem.
Szóval egész nap nem is néztem rá, nekem jött véletlenül, bocsánatot kért,én pedig mint valami komplett szerelmes idióta, fejlehajtva (konkrétan futva) mentem el.
Elég gáz így visszagondolva, hogy nem tudok a szemébe nézni amiatt a félreszólás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!