Kedves emberek, nektek hogy néz ki egy napotok?
Hétköznap és hétvégén?
Mennyi időt szántok a tanulásra/munkátokra? És a szórakozásra, kikapcsolódásra (Mit takar ez pontosan?), Esetleg mennyi idő jut a hobbitokra?
Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok.
Köszönöm!
Hétköznap, általában:
7:30 körül kelés, fogmosás, arcmosás, napi étel előkészítése, indulás munkába 8 körül. 5-fél 6 körül végzek, ilyenkor munka után leggyakrabban haza szoktam menni (kb 45 perc), kivéve, ha van épp valami program közvetlenül munka után (bár ez havi 1- alkalom). Ha be kell vásárolnom valamit, azt hazafelé intézem.
Hazaérek 6 után, ledőlök a laptop elé egy 10-15 percre, elolvasgatom a dolgaim, emailek, etb., aztán ha nincs aznapra programom, akkor összerámolom a lakást egy kicsit, vagy mosok, főzök (2 napra szoktam), olvasok/sorozatot nézek, Skypeolok barátokkal, ha jó az idő, elmegyek sétálni, zenét hallgatok (régen játszottam is, de egy sérülés miatt abba kellett hagynom most egy jó 1-2 évre). A férjem késő estig dolgozik általában, úgyhogy miután hazaér általában beszélgetünk, kártyázunk, sorozatot/filmet nézünk, eszünk, ha még nem álltam neki addig főzni, akkor együtt főzünk, ilyesmi.
Hetente 1-2 alkalommal valami program biztosan akad hétköznap estére, például: barátokkal találkozom (vagy a férjemmel vagy nélküle, ha nem ér rá/nem akar jönni), ilyenkor beülünk valahová 1-2 italra, vagy enni és beszélgetünk, néha színházba vagy kiállításra megyünk, ha van valami érdekes, barátokkal horrorszínházba imádunk járni, párhavonta mindenképp megoldjuk, ill. sok különféle kulturális, vagy épp gasztronómia fesztivált rendeznek itt, ahol élek, ezekre is el szoktam nézni. Bulizni (mmint diszkó, stb.) nem járok, nem is szerettem soha, de ha valami jó koncert van, arra bármikor elmegyek.
Aludni 2 körül járok általában, ha van program, ha nincs, előtte zuhany stb.
Hétvégén jóval később kelek (de 5-6 előtt nem is fekszem le), aztán változó - ha jó az idő, akkor legtöbbször kirándulok a környéken, hegyekben mászkálok, vagy lemegyek a tengerpartra (Írország, strandoláshoz az esetek 95%ban hideg van nyáron is), vagy barátokkal találkozom, házibulit tartunk, koncertre megyünk, mikor épp mi. Sokszor elutazunk 1-2 estére, ha van valahol valami jó program az országban vagy azon kívül. Persze vannak olyan hétvégék is, ahol nem vagyok hajlandó kimászni az ágyból, csak lustulok és megnézek egy évadot valamiből, elolvasok egy könyvet, de ezek ritkábbak. A házimunka sosem torlódik fel nagyon, általában elpakolunk magunk után azonnal, hetente párszor rászánok amúgy is 20 percet a napomból, így ritka az olyan, hogy sokáig tartana.
A legnagyobb hobbim az utazás, ezt persze sajnos nem tudom naponta űzni, de évente többször bejátszok valahol néhány napot.
28/N
Felkelek reggel hétkor, elkészülök, összepakolok, aztán elmegyek suliba. Általában kettő körül végzek, hazamegyek, ebédelek, utána ha van különóra, akkor odamegyek, ha csak később, akkor megtanulok. Utána megfürdök, netezek, olvasok, zenét hallgatok, vagy tévét nézek, aztán 10 után lefekszem aludni.
14/L
hobbim a munkám, szóval ez tölti ki a napjaim 12 óráját. utána már csak aludni járok.
28F
Fél 8-kor kelek, gyors smink, hajigazítás, fogmosás, puszi a barátomnak és megyek melózni. 5-re hazaérek, utána elszaladok még a boltba, ha kell vásárolni, főzünk a barátommal vagy együtt takarítunk. Ha van program este, akkor általában annyi, hogy mi átmegyünk valamelyik ismerősünkhöz, vagy beülünk valahova vagy hozzánk jönnek. Ha nincs, akkor meg filmezünk, sorozatozunk, szexelünk.
Hétvégén tovább alszunk, főzünk vagy elmegyünk valamerre szintén. Hát kb. így :)
Előző vagyok mellényúltam) szóval:
Reggeli után tanulok délig, ebéd, időközönként telefonozok, aztán a húgom kér hogy játszak vele majd tanulok, eszek, tv, kötelező olvasmány olvasása stb., ja és veszekedés, mondanom sem kell, és azért tanulok annyit, mert magán tanuló vagyok és augusztusban vizsga.
12/L
Hétköznap: 7-kor kelés, rendezkedés, munkába menet fél 5-ig, majd utána olvasás, takarítás, biciklizés, netezés, vásárlás, stb. (mindig más dolog).
Hétvége: általában ellátogatok a szülőkhöz, ahol besegítek a házi-, és a ház körüli munkába. A kerékpározás részben szórakozás nekem, ami 1-1,5h-t takar magába. (34F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!