Mi van ma az emberekkel? Lehet az időjárás?
Ma még mindenki csak jött nekem felé. Rohannak mint az eszeveszett.
Volt már máskor is ilyen de még ma csak jöttek nekemfelé.
Mindig azt gondolom mérgemben ilyenkor ,hogy az ilyen embereknek mindnek van valami (lüke) baja.
De szerintem az időjárás is közrejátszhat.
Szerintetek miért van ez,hogy vannak bizonyos napok amikor rohannak az emberek,nem látnak és mennek másnak majdnem neki? Miért van ez?
Én nem is tudom.
Ja és ez Debrecenben volt.
Mert Pesten olyan rohanósak az emberek amugy.
Azt vettem észre, hogy pár éve elkezdődött egy bunkó tendencia, ami növekszik. Egyre több olyan embert látok, aki nem tud normálisan sétálni sem. Széles járdákon egyre többen mennek úgy, mintha más nem is lenne ott. A kisgyerekkel lévők meg alanyi jogon egyeduralkodónak érzik magukat. Komolyan, kb. mint egy elb*szott vadonban az állatok! :D
Amúgy nyugodtan lehet itt viccelődni, de az időjárás befolyásolja az emberek egy részét. Sokan frontérzékenyek és hasonlók, amiket kutatások is kimutattak. De aki nem hiszi, az nyugodtan üljön le egy mentőssel és beszélgessen el. Sőt, a telihold miatt is lehet poénkodni, de egyszer engem is akkor támadtak meg és a rendőségen azt mondták, hogy ilyenkor sokkal több riasztást kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!