Mit tegyek? Normális ez? Leírásban kifejtve.
Elég jól letudtad írni a problémádat, és hát ezzel együtt az enyémet is mert nekem is kb ugyanez. Én már átestem azon a ponton ahol most te vagy, hogy legalább felismerted hogy valami nincs veled rendben. Én rájöttem ,hogy én is totál álom világban élek, mert ebben a valóságban nem is igazán akarok részt venni, ahol szinte minden a hatalomról a karrierről szól stb.
De velem pl ezzel kapcsolatban azok a problémák, hogy hirtelen szeretnék mindent tényleg mindent, szerintem te is ilyen vagy ilyen örök álmodozó..viszont azt te sem igazán akarod tudomásul venni ,hogy igazából mi a jelenlegi helyzeted mert kényelmetlen, vagy nehéz vele szembe nézni hogy meg is oldjad de totál megértelek mert rohadt nehéz. Számomra azért nehéz , mert eléggé elvoltam kényesztetve és valahogy nekem furcsa és érthetetlen ,hogy mi a f*ért kell szenvedni az életben még a legapróbb sikerért is (ilyenkor szoktak jönni a keleti bölcsek ,hogy EZ A BOLDOGSÁG TITKA menj el jogsira stb:D:D)...megcsináltam egy fikarcnyi sikerélményem sem volt, csak annyi hogy végre túl vagyok rajta és ennyi ,de a többi dologgal is így van, ha van csajom az a baj ha nincs az...szerintem az értékrendszerünknél van a probléma, és keressük rá mi a megoldást, mert a szüleink sajnos túlsok mindent megadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!