Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdekes kérdés, amire nem...

Érdekes kérdés, amire nem tudom a választ? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés

A főnöknőmet nem bírom, mert sokszor értelmetlen dolgokat mond és csinál, ő inkább csak egy báb a munkahelyen, lényegében más határoz meg sok fontos dolgokat, amit ugyan a főnöknő "prezentál", de sajna sok minden furcsán alakulnak emiatt.

ezzel szemben azonban emberileg jó fej, humánus, stb., viszont hiszékeny.

Bennem ezek miatt egyfajta kettősség van, mert szakmailag sokat "száj-karatézunk" egymással, viszont ezek után meg szinte mindig bűntudatom van, mert emberileg nem ezt érdemelné és velem szemben is amúgy normálisan viselkedik.

A kérdésem:

Hogyan viszonyuljak hozzá? Mit lehet tenni, hogy ne "pankrációval" teljenek egymással a munkahelyen a napjaink?

2016. máj. 19. 18:46
 1/2 anonim válasza:
100%
Elég kellemetlen szituáció. Viszont szerintem valahogy el kell különíteni a kettőt. Attól, hogy szakmailag bizonyos okokból kifolyólag nem értetek egyet, még lehettek nagyjából jó kapcsolatban, ha emberileg kedveled. Bár ezt akkor jobb megbeszélni és tisztázni, tisztelni a másik véleményét, közös nevezőre jutni. Így talán könnyebben telnek majd a hétköznapok.
2016. máj. 19. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Valahogy így gondolnám én is, de van neki egy szakmai tanácsadója, akivel mindig mindent megbeszél és úgy látom, hogy nagyon hallgat rá, így sokszor a szakmai tanácsadója kissé mintha vagy ellenem hangolná, vagy pedig direkt az ellentétesen szeret cselekedni. Egy példa: javaslok egy ötletet egy problémára, a főnöknőm ennek az ellentettjét csinálja, fogadja csak el. Mint 2 ellentétes pólus.
2016. máj. 19. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!